02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campioana României, CSM Arcada s-a mutat din Galaţi la Cheile Grădiştei
Campioana României, CSM Arcada s-a mutat din Galaţi la Cheile Grădiştei

După o săptămână cu antrenamente de reacomodare la efort pe stadion şi la sala Dunărea, tripla campioană a României, CSM Arcada şi-a mutat cartierul general la munte, la Cheile Grădiştei. Antrenorul Sergiu Stancu a preferat aceeaşi locaţie pentru cantonament ca şi în ultimii ani şi speră ca şi rezultatele în viitorul sezon sezon.
Lotul care a făcut deplasarea: Bala, Cristudor, Talpă, Raţă, Darlaczi, Kantor, jucători care formează nucleul de anul trecut plus noile achiziţii: Magdaş, adus de la Unirea Dej, Bissette, jucător revenit la Galaţi după ce a evoluat un sezon în Grecia, Teleleu, transferat de la SCM U Craiova, Butnaru, un centru de 208 cm care a evoluat la Ştiinţa Explorări Baia Mare, şi argentinianul Toro, care s-a alăturat de câteva zile lotului. Vor absenta motivat: Sestan şi Rangel, care sunt deja în pregătiri cu Naţionalele Mexicului şi Croaţiei.
Delegaţia gălăţeană va sta 10 zile în cantonament după care va începe seria de jocuri amicale. Primele trei meciuri se vor disputa la începutul lunii septembrie, iar în perioada 16-18 septembrie va avea loc tradiţionala Cupa Arcada. Echipa gălăţeană va fi angrenată pe mai multe fronturi: Supercupa României, Divizia A1, Cupa României şi FIVB Champions League. Primul joc oficial se va disputa în prima jumătate a lunii octombrie.


Articole înrudite