27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campioana City'us a învins la Galaţi
Campioana City'us a învins la Galaţi

United a primit vizita duminică seara campioanei României City'us Tg. Mureş, echipă ce ne reprezintă cu succes până acum în UEFA Futsal Cup. Cu cuţitul la os în campionat, mureşenii au venit la Galaţi motivaţi şi hotărâţi să producă surpriza. Meciul, care a contat pentru ultima etapă a turului din Liga I la futsal a fost intens, cu şapte goluri, răsturnări de situaţie pe tabelă, faze spectaculoase şi ocazii la cele două porţi.
Echipa gălăţeană a avut iniţiativa de la început, ţesătura de pase a funcţionat dar din păcate în ciuda ocaziilor avute prin: Crăciun, Cojoc, Bâgu, Laşcu, Cireş, golul nu a venit. Scăpaţi cu faţa curată, mureşenii s-au dovedit pragmatici şi au marcat de două ori prin: Duque (min.12) şi Ţipău (min.17). Presiunea echipei noastre a continuat şi s-a concretizat abia în ultimele 40 de secunde prin reuşita lui Crăciun, cel mai bun jucător din tabăra gălăţeană.
Repriza a doua a început cu un ritm infernal impus de băieţii lui David Asandei, care au marcat de două ori consecutiv şi au trecut în avantaj, scor 3-2 (min.24). Campionii, care încă din finalul primei reprize au încercat să ne surprindă scoţând portarul chiar dacă se aflau în avantaj, nu au acuzat şocul, au revenit imediat şi după golurile lui Covaci şi Duque au preluat definitiv conducerea pe tabela de marcaj. Gălăţenii au ratat din toate poziţiile, fiind lipsiţi de data aceasta de şansă şi au înregistrat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon. Rezultat final: United - City'us 3-4 (1-2). Antrenorii David Asandei şi Alexandru Tănăsilă au folosit lotul: Wellington „Nene”, Păduraru - Burdujel, Cireş, Laşcu, Moldoveanu, Cojoc, Tudose, Crăciun, Bâgu, Apostol, Popa, Stratulat. United a coborât pe locul III cu 22 de puncte şi va debuta în retur pe 18 noiembrie cu lanterna KSE Tg. Secuiesc (sala Polivalentă Dunărea, ora 18.00).


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi