25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Baschetbaliştii de la CSM Galaţi au avut un tur mulţumitor
Baschetbaliştii de la CSM Galaţi au avut un tur mulţumitor

Liga Naţională de Baschet Masculin a ajuns la finalul turului din sezonul regulat. CSM Galaţi a reuşit să câştige patru din cele 13 meciuri disputate şi ocupă locul 10-11 cu 17 puncte la două puncte de un loc care asigură prezenţa în play-off.
„Un tur care a fost extrem de greu de gestionat, cu foarte multe probleme de efectiv, cu multe îmbolnăviri care au dus inclusiv la amânarea ultimului turneu. Dar, per ansamblu, a fost un tur după care ne putem declara mulţumiţi, satisfăcuţi, sigur era loc de mai bine, cred că am fi putut avea 1-2 victorii în plus ceea ce automat ne-ar fi adus o poziţie superioară în clasament. Consider că am avut de învăţat din fiecare situaţie apărută, cred că returul ne va conştientiza mai mult, ne va face mai maturi, am căpătat experienţă şi vom şti să gestionăm mai bine turneele pe care le vom juca şi pandemia”, ne-a declarat Florin Nini, antrenorul de la CSM Galaţi.
Primul turneu din retur este programat peste două săptămâni, echipa gălăţeană urmând să se deplaseze la Timişoara unde va juca cu: SCM Timişoara, CSM CSU Oradea şi CSM Tg. Jiu.


Articole înrudite