23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Au venit jucătorii străini ai Oţelului
Au venit jucătorii străini ai Oţelului

Oţelul încearcă să-şi completeze lotul pentru campionatul care va debuta sâmbătă. Germanul Marcel Advic şi slovacii Karol Karlic şi Ivan Pecha au făcut deja primele antrenamente pe terenul 2 de la Oţelul. Cu echipa gălăţeană se pregătesc brazilianul Victor Juffo şi australianul Julius Davies. Nu au sosit, încă, portarul Mircea Bornescu şi camerunezul Cristian Pouga. Conducerea Oţelului îi mai aşteaptă pe cei doi.
Andrei Rusu - director scouting Oţelul, a declarat: „Aţi văzut că Advic, Karlic şi Pecha sunt jucătorii noştri şi antrenorul Weiss îi poate folosi în partida cu Dinamo. Îl mai avem în pregătiri şi pe atacantul austriac Serkan Ciftci, pe care îl vom legitima cât de curând. Cu Bornescu şi cu Pouga suntem încă în discuţii şi îi aşteptăm până la finalul săptămânii. Am văzut că s-a publicat faptul că am fi avut discuţii cu portarul spaniol Doblas, numai că pot să vă spun că nu este nimic adevărat. Este posibil să mai aducem încă 2 jucători până la începutul campionatului.”
Spusele lui Rusu vizavi de transferul lui Bornescu sunt ciudate, cu atât mai mult cu cât portarul a semnat un contract de un an cu Rapid! În ceea ce priveşte sosirea lui Pouga, directorul de scouting a spus că atacantul camerunez are probleme cu soţia sa, care este însărcinată. Situaţia lui Pouga seamănă ca două picături de apă cu cea prezentată în cazul lui Szekely. Andrei Rusu declarase că Szekely nu a ajuns în cantonamentul Oţelului pentru că se afla la spital unde îi născuse soţia, iar mijlocaşul a semnat apoi cu ASA Tg. Mureş. Rămâne de văzut cu ce echipă va semna Pouga după ce soţia îi va dărui un copil! Oţelul are nevoie de un portar şi de încă un vârf de atac, de vreme ce plecarea lui Alex Tudorie pare iminentă. Advic, Pecha şi Karlic par jucători foarte buni, dar rămâne de văzut cum vor reacţiona ei în meciurile oficiale. Şi rapizii Juffo şi Davies sunt jucători interesanţi, însă antrenorul Hans Michael Weiss trebuie să se decidă dacă îi păstrează în lot sau nu. Oţelul trebuie să-şi fixeze cât mai curând lotul, pentru că în caz contrar antrenorul Hans Michael Weiss nu va mai şti care sunt jucătorii pe care se poate baza. Chiar dacă nu a făcut transferuri răsunătoare, Oţelul poate face o figură frumoasă în sezonul care abia a început.


Articole înrudite