27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada, cu un pas în semifinalele Cupei
Arcada, cu un pas în semifinalele Cupei

La 96 de ore după duelul aprig din campionat, Arcada Galaţi şi Steaua Bucureşti s-au reîntâlnit în sala Polivalentă Dunărea, de data aceasta partida a contat pentru sferturile de finală din Cupa României la volei masculin. Partida a curs în favoarea gălăţenilor încă de la primele mingi, dar primele două seturi au fost ceva mai echilibrate. Arcada le-a câştigat cu 25-21 şi 25-22, iar în setul al treilea gălăţenilor le-a ieşit aproape totul, spre satisfacţia noului antrenor al echipei, bulgarul Martin Stoev. Rezultat final: Arcada - Steaua 3-0 (21, 22, 16). Echipa gălăţeană a aliniat formula: Despotovski, Spînu, Gradinarov, Caio de Pra, Radovic, Janic - Rosic, libero. Au mai evoluat: Cristudor şi Safonov. Returul se va disputa pe 23 noiembrie, de la ora 19.00, la Bucureşti. Arcada nu are prea mult timp pentru a sărbători succesul cu Steaua. Sâmbătă, voleibaliştii gălăţeni joacă un meci foarte important în lupta pentru titlu, în deplasare cu Tricolorul Ploieşti, liderul la zi din Divizia A1.

Cătălin RĂDULESCU


Declaraţii:
Martin Stoiev - antrenor Arcada: „Steaua este o echipă importantă a campionatului în acest sezon, nu mai e cea din anii trecuţi, are jucători buni. Noi am făcut ca meciul să pară uşor, însă după numai două antrenamente nu suntem încă pregătiţi după stilul meu de a lucra”.
Filip Despotovski - jucător Arcada: „El (n.r. antrenorul Stoiev) a făcut doar două antrenamente până acum. Este un alt sistem faţă de ce am avut înainte. Nu spun că a fost rău ce a fost înainte, pentru că noi totuşi suntem sus în clasament, cu un punct în spate, şi încă nu am jucat cu Ploieştiul. Nu pot să spun că era rău înainte, dar acum este altceva faţă de ce a fost”.
Bogdan Tănase - antrenor Steaua: „Pot să spun că pentru Galaţi din partea Stelei a venit Crăciunul astăzi. Nu am reuşit să punem mingea jos. Cu asemenea preluare... noi trebuia să fim mult mai bine pe partea de construcţie. Într-adevăr, a fost o zi mai nefastă pentru noi, sper să fie ultima”.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi