25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada a adus la Galaţi prima cupă
Arcada a adus la Galaţi prima cupă

Polivalenta din oraşul de sub Pietricica a găzduit în weekend Cupa Municipiului Piatra Neamţ, un turneu amical de volei masculin la care au participat patru echipe: Arcada Galaţi, medaliata cu bronz din ultima ediţie de campionat, Ştiinţa Explorări Baia Mare, nou promovata Steaua Bucureşti şi VCM LPS Piatra Neamţ. Echipa gălăţeană pregătită de Nicu Harabagiu şi Marian Apostu a obţinut două victorii din cele trei partide disputate şi s-a clasat pe locul doi în clasamentul final.
„Au fost primele amicale după cantonamentul de la Cheile Grădiştei. Din păcate, nu am avut lotul complet şi în opinia mea jocurile nu au fost edificatoare. Am fost nevoiţi să improvizăm, nu am putut folosi niciunul din centrii de meserie din lot şi a trebuit să ne adaptăm şi să găsim soluţii din mers. Chiar şi în aceste condiţii, băieţii s-au mobilizat, au luptat şi au câştigat meciurile cu Piatra Neamţ şi Steaua iar cu Baia Mare consider că dacă ajungeam în tie-break, am condus cu 24-20 în setul patru, puteam să obţinem încă un rezultat pozitiv. Suntem pe drumul cel bun, mai trebuie însă lucrat cu jucătorii noi veniţi pe care sper să-i integrăm rapid în angrenaj”, ne-a declarat antrenorul Marian Apostu.
Arcada a obţinut rezultatele: 1-3 cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, 3-0 cu VCM LPS P.Neamţ şi 3-1 cu Steaua. Lotul folosit: Despotovski, Caio de Pra, Janici, Gradinarov, Cristudor, Muscină, Rosici, Paşcan, Dumitrache, Safonov. Au absentat: Spînu, aflat în cantonament cu naţionala României, Radovici, nerefăcut după intervenţia chirurgicală, Cerşemba şi Zahar, învoiţi pentru rezolvarea unor probleme personale. Echipa gălăţeană va participa în perioada 9-11 septembrie la un turneu la Ploieşti organizat de Tricolorul LMV.


Articole înrudite