25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Andreea Arsine, atletă la CSU Galaţi, a devenit campioană naţională
Andreea Arsine, atletă la CSU Galaţi, a devenit campioană naţională

Campionatul Naţional de atletism, proba de 20 km marş s-a desfăşurat duminică în Parcul Lunca Argeşului din Piteşti. Conform previziunilor, proba individuală a fost dominată cu autoritate de atleta Andreea Arsine, legitimată la CSU Galaţi, care a devenit din nou campioană naţională. De remarcat faptul că Andreea va fi cel mai probabil unicul sportiv ce va reprezenta Galaţiul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro programate în luna august.
„A fost un antrenament bun. Sincer, mi-aş dorit o cursă solicitantă dar este bine şi aşa, timpul de recuperare va fi mai scurt, am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile, Doamne ajută să fiu sănătoasă şi să iasă totul aşa cum îmi doresc”, ne-a declarat la finalul cursei Andreea Arsine.
Plecarea în Brazilia este programată pe 4 august. În proba masculină, echipa gălăţeană în formula: Marcel Necula, Florin Iulian Rânceanu, Ştefan Popa nu s-a adaptat la condiţiile traseului şi nu a obţinut rezultatele scontate. Astfel, tot la Piteşti, dar pe stadionul Nicolae Dobrin, au avut loc întrecerile Campionatului Balcanic pentru seniori. CSU Galaţi a avut-o ca reprezentantă pe Mihaela Petrea, care s-a clasat pe un onorant loc IV.


Articole înrudite