25 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
27 de sportivi de la Aqua Sport Galati au răspuns la provocarea mării!
27 de sportivi de la Aqua Sport Galati au răspuns la provocarea mării!

Cu noaptea în cap, pe 20 august, cu mic şi mare, gălăţenii au fost prezenţi la malul marii pentru a lua parte la „AquaChallenge”, cel mai important maraton de înot în ape deschise din România, manifestare organizată cu sprijinul lui Răzvan Florea, care, cu această ocazie, a sărbătorit 12 ani de la cucerirea medaliei olimpice de bonz de la Jocurile Olimpice de la Atena. Vremea frumoasă şi marea liniştită au fost aliaţii perfecţi ai zecilor de participanţi care au luat startul la maratonul de înot „Aqua Challenge”. Anul acesta, foarte mulţi copii au răspuns invitaţiei, semn că nataţia românească are un viitor frumos în faţă.
La cele trei probe s-au înscris concurenţi de toate vârstele, cel mai tânăr având 8 ani, iar cel mai vârstnic - 75.
De la Aqua Sport Galaţi, la proba regină, 5000 m, a luat parte Mihaela Nicolau care s-a clasat pe locul 3. La proba 1500 m a luat parte familia Bîrligea: Mihaela – loc 1, Gabriel şi Ana Maria - loc 4, Marius Forţu - loc 5,  Rareş Alexandru Bălan - loc 9, Daniel Bracaci - loc 8 şi, Luisiana Bigea, clasată pe locul 3.
La 500 m, Alexandrina Grigore, Liviu Raţă, Marcel Banciog, Mihaela Hodină au obţinut locul 1 (la categoriile lor de vârstă), Săndel Simionescu şi Daniela Corcodel au urcat pe locul 2, în timp ce Cristian Pascu s-a clasat pe locul 3, iar George Harabagiu pe locul 4. La copii, categoria 10-14 ani: Ioana Harabagiu a urcat pe locul 3, Ana-Maria Pascu pe locul 6, iar sora sa, Diana pe locul 7. Au mai participat, terminand cursa de 500m: Teodora Mihai - loc 11, Luca Săvucă, Mario Iacob, Rareş Slavu, Răzvan Hodină - loc 11 şi Cristi Ispas.


Articole înrudite