01 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Victor Paul Dobre a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne
Victor Paul Dobre a fost numit secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne

Liberalul Victor Paul Dobre a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului, ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.

Decizia a fost publicată, ieri, în Monitorul Oficial. „Având în vedere propunerea domnului Marian-Cătălin Predoiu, viceprimministru, ministrul afacerilor interne, formulată prin Adresa înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.460 din 27 iunie 2023 (...) prim-ministrul emite prezenta decizie: Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Victor-Paul Dobre se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului, ministrul afacerilor interne”, se arată în decizia semnată miercuri, 28 iunie, de Marcel Ciolacu.

Victor Paul Dobre, fost deputat şi lider al PNL Galaţi, a fost ales preşedintele Organizaţiei Seniorilor Liberali în luna mai 2023. Acesta a mai ocupat funcţia de secretar de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative (2005-2008), dar şi cea de ministru delegat pentru administraţie în Ministerul Administraţiei şi Internelor în anul 2012, precum şi vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a OSCE.


Articole înrudite