21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Social-democraţii s-au supărat pe primar
Social-democraţii s-au supărat pe primar

Viceprimarul Florin Popa şi Ionuţ Pucheanu, managerul Ecosal reclamă faptul că în relaţia pe care o au cu edilul şef au apărut tensiuni. Viceprimarului i-au fost luate o serie de atribuţii importante, iar managerului Ecosal i se cere demisia.
Florin Popa spune că i s-au luat atribuţii pe care nu l-ar fi avut niciodată iar managerul Ecosal aminteşte că primarul are o demisie în alb semnată cu doi ani în urmă, pe care Pucheanu speră ca Marius Stan să nu o folosească, deşi recent, i-a cerut demisia. Pucheanu făcea referire la aprecieri recente ale edilului, care l-ar considera pe Pucheanu încă necopt. “Nu am primit decât invective, că sunt un copil crud. (…) Nu pot să aştept să stau cu mâinile în sân să fiu executat. Îi transmit, de fapt îl rog frumos, să nu îmi mai spună «copil»! Nu m-a luat de pe stradă, nu eram de pripas” a declarat Ionuţ Pucheanu.
Social democraţii consideră că tensiunile se datorează faptului că PSD a refuzat să susţină candidatura lui Marius Stan pentru fotoliul de primar la alegerile locale ce se apropie. Conform acestora, edilul şi colegul său de partid, deputatul Eugen Chebac, preşedintele organizaţie judeţene UNPR, au făcut o vizită la sediul PSD în luna decembrie, pentru a negocia susţinerea candidaturii pentru primăria Galaţi a actualului primar, dar au fost refuzaţi.


Articole înrudite