21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gala premiilor PNL a ajuns la ediţia XXI
Gala premiilor PNL a ajuns la ediţia XXI

Vineri seară, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, a găzduit cea de a XXI-a ediţie a Galei Premiilor PNL, eveniment tradiţional prin care liberalii gălăţeni premiază în special concetăţeni, persoane valoroase din diverse domenii de activitate. Musafirii de anvergură naţională participanţi la eveniment au fost Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Copiii de la Corala Allegria au asigurat momentele artistice. Ediţia din acest an a Galelor PNL a fost prezentată de senatorul Paul Ichim.
Robert Cristian Râclea, elev în clasa a XI-a A la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, a fost premiat pentru performanţe deosebite la învăţătură. Prof. univ. dr. Constantin Frosin a fost premiat la secţiunea “Performanţă în artă şi cultură”. Elena Gheorghiţă, preşedinta Asociaţiei Diabeticilor din Galaţi, a fost premiată pentru implicare în mediul social. Performanţa în sport, mai exact titlul de campioane mondiale la handbal (under 18) le-a adus premiul PNL sportivelor Andreea Traian, Daniela Corban şi Alexandra Dindiligan. Directorul general al SC DICOR LAND, Răzvan Diaconu, a fost premiat pentru performanţă în afaceri. Scriitorul Andrei Velea a fost premiat la secţiunea “Tineret de performanţă”. Georgiana Andrei (Vox TV) a primit premiul pentru performanţa în presă. Premiul special i-a fost acordat lui Marian Filimon, preşedintele Patronatului IMM-urilor.
Premiul de excelenţă i-a fost acordat co-preşedintelui PNL Vasile Blaga. Acesta a ţinut să o felicite pe co-preşedinta Alina Gorghiu, pentru ca apoi să menţioneze buna colaborare pe care a vut-o de-a lungul anilor cu politicienii locali Victor Paul Dobre, Mihai Capră şi Mircea Toader.


Articole înrudite