21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Alina Gorghiu respinge compararea sa cu Elena Udrea
Alina Gorghiu respinge compararea sa cu Elena Udrea

Alina Gorghiu, co-preşedintele PNL, aflată vineri la Galaţi, a declarat că timpul va demonstra ce „înseamnă decenţă în politică” şi a respins orice asemănare între „tandemul” Băsescu-Udrea cu Iohannis-Gorghiu. Liberala a declarat: „Eu nu vreau să răspund la genul acesta de întrebări pentru că timpul o să demonstreze că nu există niciun fel de asemănare. Timpul o să vă demonstreze ce înseamnă decenţă în politică, bun simţ. Klaus Iohannis a apucat să vă demonstreze; dacă la mine 12 ani de politică nu au fost suficienţi, prin apariţii publice, luări de cuvânt, să vă dumiresc, promit că în următorii 12 ani am să o fac”.
Celălalt co-preşedinte PNL, Vasile Blaga, a ţinut să sublinieze diferenţa dintre cele două blonde. Vasile Blaga a declarat: „Deosebirile sunt foarte mari între Alina şi doamna Udrea. Doamna Gorghiu a urcat pas cu pas în ierarhia PNL. E o femeie dedicată muncii în echipă, extrem de dedicată, şi care, iată, nu a dorit să-şi facă un partid ca să fie preşedinte. A fost aleasă preşedintele unui partid istoric”.
Blaga şi Gorghiu au fost prezenţi vineri la Galaţi pentru a participa la cea de a XXI-a ediţie a Galelor PNL, eveniment de tradiţie, în cadrul căruia au fost premiaţi gălăţeni care s-au remarcat pe parcursul anului în diverse domenii. Vasile Blaga a primit din partea liberalilor gălăţeni premiul de excelenţă.


Articole înrudite