21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Aceasta este decizia luată de către biroul de conducere al PP-DD Galaţi, şi care ne-a fost anunţată de către preşedintele filialei gălăţene, Picu Apostol Roman.
„A fost o decizie luată la nivelul biroului de conducere, care în opinia noastră a încălcat 11 puncte din statutul partidului, acesta neimplicându-se în campania electoral a partidului, nesusţinându-şi colegii, de exemplu. În locul lui va fi validat, drept consilier judeţean al PP-DD Galaţi, Matei Remus, din Tecuci. Marian Vicleanu, consilierul judeţean propus de partidul nostru pentru postul de vicepreşedinte al CJ, este decanul Colegiului Juriştilor din Galaţi, este un om cu carte şi cu experienţă. PP-DD va continua să îl susţină pe Marian Vicleanu pentru această funcţie, iar partidul nu susţine oameni care nu au serviciu şi au pus lacăt pe pizzerii. Partidul cunoaşte însemnătatea acestei funcţii şi acordă o importanţă deosebită persoanei puse acolo”, ne-a mai declarat Picu Apostol Roman.
Reamintim că Marian Vicleanu a fost propus de PP-DD Galaţi în cadrul ultimei şedinţe de CJ pentru ocuparea postului de vicepreşedinte, lucru care nu a fost susţinut de consilierii judeţeni ai PNL şi PDL, însă cea mai mare surpriză a venit chiar din partea unui membru al PP-DD Galaţi, consilierul judeţean Gheorghe Mănăilă, care a spus că el nu îl va putea vota niciodată pe colegul său de partid deoarece nu are calităţi necesare, în timp ce alt consilier judeţean PP-DD, care a lucrat la fosta firmă a senatorului PSD Nicolae Marin, s-a abţinut să voteze, însă partidul nu a luat nicio sancţiune în privinţa sa.


Articole înrudite