28 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Relaţii, logodne şi căsătorii de celebrităţi în 2016
Relaţii, logodne şi căsătorii de celebrităţi în 2016

Anul trecut a fost un an în care s-au înfiripat multe relaţii, s-au oficializat multe logodne şi au avut loc multe ceremonii de căsătorie, unele mai discrete, altele mai mediatizate sau mai exotice.

Rosie Huntington-Whiteley şi Jason Statham

Actorul britanic Jason Statham, 48 de ani, şi fotomodelul britanic Rosie Huntington-Whiteley, 28 de ani, s-au logodit pe 11 ianuarie. Vestea logodnei a apărut după ce Whiteley a fost fotografiată purtând inelul de logodnă cu diamante pe covorul roşu al ceremoniei Globurilor de Aur. O sursă apropiată lui Rosie a confirmat că cei doi actori, care au o relaţie din 2010, s-au logodit în timpul vacanţei de sărbători.

Rupert Murdoch şi Jerry Hall

Magnatul Rupert Murdoch şi fostul model Jerry Hall s-au logodit pe 12 ianuarie, potrivit unui anunţ publicat în ziarul The Times, deţinut de News Corp, grupul media controlat de miliardarul american de origine australiană. Este prima relaţie serioasă a miliardarului Rupert Murdoch, în vârstă de 84 de ani, după despărţirea de cea de-a treia soţie a sa, Wendi Deng, în iunie 2013, pe care a acuzat-o că l-a înşelat cu fostul premier britanic Tony Blair. În timp ce Jerry Hall, 59 de ani, s-a despărţit de Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones - tatăl celor patru copii ai ei - în 1999, după ce a aflat că acesta a înşelat-o cu modelul brazilian Luciana Morad, cu care are are un fiu.

Kylie Minogue şi Joshua Sasse

Vedeta australiană a muzicii pop şi actorul britanic şi-au făcut publică logodna printr-un anunţ publicat în ziarul „The Daily Telegraph” pe 22 ianuarie. Kylie Minogue, 47 de ani, şi Joshua Sasse, 28, s-au cunoscut în timpul filmărilor la serialul american „Galavant”, în care joacă actorul şi şi-au început relaţia în septembrie. Cântăreaţa australiană a făcut recent câteva comentarii despre diferenţa de vârstă dintre ea şi viitorul ei soţ: "Cred că suntem, în asentimentul general, un cuplu frumos", declarase Minogue, potrivit BBC. Kylie Minogue a mai avut relaţii cu modelul spaniol Andres Velencoso, cu muzicienii Jason Donovan, Lenny Kravitz şi regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul francez Olivier Martinez.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth

Cântăreaţa americană şi actorul australian s-au logodit pe 23 ianuarie, cei doi decizând să mai dea o şansă iubirii lor, după ce în 2013 cuplul s-a despărţit după o relaţie de patru ani. Miley Cyrus, 23 de ani, şi Liam Hemsworth, 26 de ani, sunt din nou împreună şi sunt decişi să se căsătorească, potrivit relatărilor din presa internaţională. Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "The Last Song" (Ultimul cântec), în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni. Ulterior, cele două vedete s-au împăcat şi s-au logodit în mai 2012. Totuşi, în 2013, cuplul a decis să rupă logodna.

Amanda Seyfried şi Thomas Sadoski

Surse din anturajul Amandei Seyfried au anunţat la sfârşitul lui ianuarie că actriţa urmează să fie mireasă, pentru prima oară în viaţa ei, cu logodnicul său Thomas Sadoski, cu care are o relaţie de jumătate de an. Amanda (30 ani) şi Thomas (40 ani) şi-au început relaţia după ce s-au încheiat filmările la pelicula ''The Last World'', în care au jucat împreună. Thomas Sadoski nu este la primul mariaj. El a mai fost căsătorit cu Kimberly Hope, de care a divorţat după opt ani căsătorie. Înainte de Thomas, Amanda a fost într-o relaţie cu actorul Justin Long, timp de doi ani, iar apoi cu actorul Dominic Cooper (2008-2010).

Kit Harington şi Rose Leslie

S-a confirmat că cei doi colegi de platou Kit Harington şi Rose Leslie au o relaţie sentimentală şi în viaţa reală. Cei doi au format un cuplu pe micile ecrane în serialul ''Game of Thrones''. La un moment dat au existat zvonuri că ar forma un cuplu şi în realitate, dar că s-au despărţit la scurt timp după ce relaţia lor a început să atragă atenţia. Însă paparazzi i-au surprins pe cei doi tineri într-un nou restaurant din cartierulo Soho, Londra, pe 29 ianuarie în ipostaze foarte intime. Potrivit unei persoane care se afla în restaurant, Leslie (28 de ani) era foarte drăgăstoasă cu fostul ei coleg de platou, trecându-şi adesea mâna prin părul lui. Iar el răspundea la aceste gesturi tandre. Prin urmare, povestea de dragoste dintre personajele Jon Snow şi Ygritte par să aibă continuare şi în viaţa reală.

Michael Phelps şi Nicole Johnson

Înotătorul american Michael Phelps, multiplu campion mondial şi olimpic, a anunţat, în februarie, pe reţelele de socializare că s-a logodit cu Nicole Johnson, fostă câştigătoare a Miss California."A spus DA!", a notat Phelps alături de o fotografie în care apare îmbrăţişând-o pe Nicole întinşi pe zăpadă. Nicole Johnson, Miss California 2010, a postat o fotografie similară, alături de comentariul: "Voi fi o doamnă". Cei doi, de aceeaşi vârstă, au devenit iubiţi în 2007. Ei s-au despărţit şi împăcat de mai multe ori în ultimii ani.

Michael C. Hall şi Morgan MacGregor

Actorul Michael C. Hall s-a căsătorit în ultima zi a lunii februarie cu partenera sa de viaţă, Morgan MacGregor, au anunţat reprezentanţii săi presei. Este a treia căsătorie a actorului american de 45 de ani, cunoscut mai ales din serialele "Dexter' şi "Sub pământ SRL''. Cei doi şi-au unit destinele la New York City Hall, în cadrul unei ceremonii intime. Hall a mai fost căsătorit cu partenera sa din serialul "Dexter'', Jennifer Carpenter, între 2008 şi 2011, şi înainte cu actriţa Amy Spangler, din 2002 în 2007. A cunoscut-o pe Morgan MacGregor la scurt timp după ce a divorţat de Jennifer Carpenter şi au apărut prima oară în public în 2012, pe covorul roşu de la Emmy Awards.

Steven Tyler şi Aimee Ann Preston

Solistul formaţiei rock Aerosmith are la activ multe cuceriri feminine şi mai mulţi copii. Fiind din nou îndrăgostit, el a vrut să arate acest lucru lumii întregi apărând zâmbitor şi ţinându-se de mână cu noua lui iubită la o mare petrecere organizată la 28 februarie de Elton John. Aleasa inimii lui Steven Tyler se numeşte Aimee Ann Preston şi este de mai multă vreme asistenta lui personală. Ea a fost şi asistentă personală a magnatului american Donald Trump, pe vremea când acesta se afla în campanie electorală. Frumoasa brunetă a fost căsătorită cu Scott Schachter, cunoscut manager artistic. Aimee este cu zece ani mai tânără decât actriţa Liv Tyler, fiica lui Steven Tyler din căsătoria cu fotomodelul Bebe Buell.

Lindsay Lohan şi Egor Tarabasov

Lindsay Lohan (29 de ani) s-a logodit pe 12 aprilie cu un miliardar din Rusia, după doar şase luni de relaţie. Egor Tarabasov are 22 de ani, dar se pare că este pregătit să facă pasul cel mare cu celebra actriţă şi i-a propus în aprilie să se logodească. Lindsay Lohan s-a mutat la Londra cu Egor Tarabasov, după ce cariera ei la Hollywood a intrat într-un con de umbră. Prietenii apropiaţi ai actriţei sunt însă sceptici şi sunt de părere că relaţia celor doi nu va dura prea mult. Totuşi Egor a cheltuit foarte mulţi bani alături de Lindsay pe meniuri de lux şi călătorii foarte scumpe. Agentul imobiliar rus a publicat numeroase fotografii cu el şi Lindsay din călătoriile pe care le-au făcut în întreaga lume. Deşi este mult mai tânăr decât Lindsay, ea a declarat că este un om de afaceri foarte inteligent şi matur.

Kate Upton şi Justin Verlander

Actriţa şi fotomodelul revistei Sports Illustrated, Kate Upton în vârsta de 23 de ani, se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă. Frumoasa blondină are o relaţie de trei ani cu Justin Verlander, în vârstă de 33 de ani, jucător de fotbal american la echipa Detroit Tigers, iar acum cei doi par pregătiţi să facă pasul cel mare.

Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger

Ana Ivanovic, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume, şi Bastian Schweinsteiger, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din fotbalul mondial, şi-au oficializat relaţia începută în ultimii doi ani. Sârboaica şi germanul şi-au unit destinele printr-o căsătorie care a avut loc la 12 iulie într-unul dintre cele mai romantice oraşe ale lumii, Veneţia. La marele eveniment le-au fost alături nume mari din sportul mondial, precum Uli Hoeness, Joachim Low, Thomas Muller, Angelique Kerber sau Andy Murray.

Miranda Kerr şi Evan Spiegel

Top-modelul australian Miranda Kerr s-a logodit pe 20 iulie cu fondatorul Snapchat, Evan Spiegel. Supermodelul (33 de ani) a acceptat propunerea făcută de Spiegel (26 de ani), cu care are o relaţie de un an. Miranda a postat pe Instagram o imagine cu inelul de logodnă, prin care confirmă că Evan a formulat cererea, alături de mesajul "Am spus da!!!" Forbes a evaluat averea lui Spiegel la 2,1 miliarde de dolari, ceea ce face din el unul dintre cei mai tineri miliardari din lume care şi-au clădit singuri averea. Miranda şi Evan au fost văzuţi prima dată formând un cuplu în iunie 2015, după o primă întâlnire la un dineu oferit de Louis Vuitton la New York, în 2014.

Kevin Hart şi Eniko Parrish

Actorul de comedie Kevin Hart s-a căsătorit pe 13 august cu aleasa inimii sale, top-modelul Eniko Parrish, într-o ceremonie fastuoasă, ce a avut loc în Santa Barbara, California. Înconjuraţi de 200 de persoane, familie şi prieteni apropiaţi, Kevin Hart (37 de ani) şi Eniko Parrish (31 de ani) au spus cel mai important ''Da!'' din viaţa lor. Cei doi s-au căsătorit după doi ani de logodnă. Imediat după nuntă, Kevin a postat şi câteva imagini incredibile de la nunta sa şi a povestit pe Instagram cât de impresionantă a fost ceremonia şi cât de fericit este alături de aleasa inimii sale, Eniko. În unele imagini, Kevin apare alături de cei doi copii ai săi, proveniţi din mariajul anterior cu Torrei Hart (2003-2011): Heaven (11) şi Hendrix (8), care a jucat rolul de cavaler de onoare. Este al doilea mariaj pentru Kevin Hart, actorul fiind căsătorit din 2003 şi până în 2011 cu Torrei Hart.

Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, şi actriţa Meghan Markle nu se mai ascund de ochii lumii. Cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi pentru prima oară împreună în octombrie deşi formează un cuplu din luna august. La începutul lunii noiembrie, Prinţul Harry a confirmat relaţia pe care o are cu Meghan prin intermediul unui comunicat de presă publicat de Kensington Palace.

Shia Labeouf & Mia Goth

Actorul american Shia LaBeouf a obişnuit pe toată lumea cu excentricităţile sale, iar modul în care a ales să se căsătorească nu avea cum să facă excepţie. Shia şi logodnica sa, Mia Goth, s-au căsătorit pe 10 octombrie, în Las Vegas, în cadrul unei ceremonii cu totul aparte, în care au primit binecuvântarea de la o sosie a lui Elvis Presley. Cei doi s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare ale producţiei "Nymphomaniac" şi şi-au anunţat logodna în martie 2016.

Dianna Agron şi Winston Marshall

Actriţa americană Dianna Agron s-a căsătorit pe 15 octombrie cu muzicianul britanic Winston Marshall membru al trupei ''Mumford & Sons'' iar ceea ce a atras atenţia la ceremonie a fost rochia purtată de mireasă, o creaţie a casei de modă Valentino, în valoare de 20.500 de dolari. Agron şi Marshall s-au căsătorit la Beldi Country Club din Marrakech, iar la eveniment au fost prezente mai multe celebrităţi. Dianna Agron este cunoscută pentru rolul Quinn Fabray din serialul Glee difuzat de postul de televiziune Fox şi din filmele ''Zipper'' şi ''Bare''. Anterior, ea a fost implicată într-o relaţie cu Alex Pettyfer, în timp ce Marshall a format un cuplu cu Katy Perry.

Ricky Martin şi Jwan Yosef

Cunoscutul cântăreţ portorican Ricky Martin a anunţat la emisiunea din 16 noiembrie The Ellen DeGeneres Show , difuzată de postul NBC, că s-a logodit cu iubitul său, artistul de origine siriană Jwan Yosef. Ricky Martin, în vârstă de 45 de ani, tatăl a doi gemeni în vârstă de 8 ani, născuţi de o mamă purtătoare, a declarat că a fost el cel care a făcut propunerea, după mai mult de un an de când sunt împreună. El a amintit că relaţia sa cu Iosef a început deoarece este colecţionar de tablouri şi a devenit interesat de o creaţie a actualului său partener.


Articole înrudite