15 NOIEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
3 informaţii pe care orice părinte trebuie să le ştie despre armele de Airsoft
3 informaţii pe care orice părinte trebuie să le ştie despre armele de Airsoft

 

Când eşti părinte sigur ai o sumedenie de situaţii care îţi vor da bătăi de cap. Copilul tău va fi mereu plin de curiozitate, va dori să se implice în cât mai multe activităţi şi va încerca lucruri diverse odată cu trecerea anilor. În momentul în care gusturile copilului tău se schimbă şi acesta nu se mai joacă cu jucării pentru cei mici, sunt şanse ca el să îţi ceară pistoale airsoft aşa cum întâlneşti pe site-ul http://www.airsoft.ro/Pistoale-26. Te poţi întreba ce este un pistol de airsoft, unde se găseşte şi dacă este bine să îţi laşi copilul să se joace cu aşa ceva.
1. Airsoftul este mai vechi decât Paintball
Tokyo Marui din Japonia sunt primii creatori ai armelor de airsoft, aproape cu 8 ani înainte de apariţia paintballului. Cu toate că nu a devenit popular încă de la început, jocul s-a răspândit mai apoi în toată lumea şi acum are extrem de mulţi fani.

2. Armele de airsoft nu sunt letale
Desigur că nu îţi poţi lăsa copilul să se joace cu arme periculoase sau cu alte obiecte care s-ar putea să îi pună viaţa în pericol. Trebuie să ştii însă că replicile de airsoft nu sunt letale, însă jucătorii trebuie echipaţi corespunzător pentru a nu se răni.
Poţi cerceta echipamente de protecţie la un magazin airsoft unde găseşti nelipsitele piese ce vor apăra un jucător: pantaloni, mănuşi, bluze cu mânecă lungă. Cel mai mare pericol pentru un participat la joc îl reprezintă rănirea ochilor aşa că musai trebuie ca acesta să poarte ochelari speciali de protecţie.

3. Ţine cont de regulile de bază
Orice joc are reguli, mai ales cel de airsoft care este un pic periculos pentru un începător. Copilul tău trebuie mereu să fie echipat adecvat, să îndrepte arma doar în direcţii sigure, să oprească arma când nu este folosită, să aibă mereu o poziţie care nu pune pe nimeni în pericol cât timp nu foloseşte pistolul, să ia în considerare arma ca pe una reală întrucât şi aceasta poate provoca răni dacă nu este folosită cum ar trebui.
De asemenea, ar trebui ca jucătorul să înţeleagă că unele arme sunt concepute pentru jocul de la distanţă şi că nu ar trebui folosite în alte situaţii.
Dacă ai fost înnebunit de copilul tău când vine vorba de pistoalele de Airsoft, nu îi refuza dorinţa din primul moment. Află cu cine ar dori să joace, cumpără-i echipamentul special pentru a nu se răni şi asigură-te că va înţelege cum trebuie folosită o replică de airsoft. Colaborând cu el va fi mult mai bine şi veţi avea mai apoi mai multă încredere unul în altul.


Articole înrudite