20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cele mai bune parfumuri pentru bărbați din 2023
Cele mai bune parfumuri pentru bărbați din 2023

Ești în căutarea parfumului ideal pentru bărbați sau vrei să surprinzi pe cineva cu un parfum de neuitat? Ai ajuns la locul potrivit. În acest articol vei găsi recomandări ale celor mai bune parfumuri bărbătești, cele mai premiate, de la mărci internaționale de prestigiu și foarte apreciate de utilizatori.

Parfumurile sunt ceva foarte personal și chiar și un parfum pe care l-ai iubit acum câțiva ani s-ar putea să nu ți se mai pară la fel de „perfect pentru tine” ca la început.

Fiecare persoană este unică în fiecare etapă a vieții, așa că ideea acestui articol este să te ajute să alegi cel mai bun parfum pentru bărbați pentru momentul pe care îl trăiești.

Trebuie să știi că, în diferitele parfumuri bărbătești, există o durabilitate, o intensitate și o aromă din diferite familii olfactive care vor merge mai mult sau mai puțin în funcție de gusturile tale. În ghidul nostru de cumpărare vei afla mai multe despre acest subiect.

1. Dior Sauvage Christian Dior

În primul rând, în acest parfum trebuie să evidențiem amestecul de prospețime pe care îl dă bergamota de Calabria care, împreună cu notele sale picante, îi conferă profunzimea aromei sale.

Dior Sauvage de Christian Dior lasă o urmă lemnoasă, ambrată, grație brevetului Abroxan care îl învăluie într-un parfum delicios de vanilie.

A fost finalist pentru alegerea Academiei de Parfumuri ca fiind cel mai bun parfum al anului 2020 și, în același an, câștigător al premiului „Parfumul de lux al anului pentru bărbați” în cadrul premiilor internaționale Fragance Foundation Awards.

Inspirația creatorului său, François Demachy, este deșertul la ora magică a apusului de soare. Acel moment în care răcoarea nopții se întâlnește cu aerul cald al deșertului pentru a produce arome intense de neuitat.

Cuvintele creatorului său: „Nu am creat Sauvage Eau de Parfum lucrând la potență. Semnătura sa este deja foarte ușor de recunoscut. Nu se punea problema de a exagera sau de a-i satura compoziția. În schimb, am lucrat la îmbogățirea fiecărei note dominante pentru a aduce noi culori”.

Pe de altă parte, dacă în loc de parfum preferi o aromă mai puțin intensă, poți alege Eau de Toilette Sauvage de Christian Dior. Ambele sunt perfecte pentru a fi incluse în seturi de cadou pentru bărbați.

2. Carolina Herrera Bad Boy

Parfumul care te va prinde prin amestecul de energie care se degajă în notele lor cu piper roșu și alb, care lasă loc atingerii misterioase și senzuale a boabelor de tonka și a cacaoi.

Nu putem să nu-i evidențiem designul, pentru că Bad Boy by Carolina Herrera este atât original, cât și elegant.

Are forma unui fulger care simbolizează puterea și rebeliunea, combinând tonul întunecat de miezul nopții cu baza aurie. Fără îndoială, un amestec care garantează un adevărat obiect decorativ.

La fel ca și precedentul, a fost unul dintre acele parfumuri bărbătești finaliste în cadrul Premiilor Academiei de Parfumuri 2020. Este perfect pentru utilizarea zilnică și în orice anotimp al anului.

Nu se poate nega faptul că aceste parfumuri bărbătești Carolina Herrera sunt foarte populare, ai diferite parfumuri din care poți alege în funcție de moment și de preferințele tale.

Pentru a o face bine fără îndoială, alege parfumul în funcție de notele lor și de gusturile tale.

3. K Dolce&Gabbana

Continuăm cu un parfum premiat: K de Dolce&Gabbana a fost parfumul câștigător al anului 2020 în cadrul Academiei de parfumuri.

Este un parfum care evocă o aromă proaspătă și pământie inspirată de dealurile din Toscana.

Aroma sa reușește să vă stimuleze simțurile prin combinația de citrice a portocalei de sânge și a lămâii siciliene, prin prospețimea boabelor de ienupăr și prin senzualitatea care aduce o notă de lemn și condimente obținută prin cedru.

Este ambalat într-o sticlă dreptunghiulară de culoare albastru deschis, cu un capac în formă de coroană, pentru a-ți da o idee despre „măreția” sa. Fiecare capac este unic și este acoperit cu particule de aur de 24 de carate. Litera K se referă la cuvântul englezesc „King”.

Ca o curiozitate, îți vom spune că campania lor publicitară a fost filmată în inima Toscanei, Italia. Cu frumoasele sale peisaje și podgorii va evoca, prin intermediul imaginilor, locul în care parfumul său te va transporta.

4. Acqua de Giò de Giogio Armani

În această selecție nu poate lipsi unul dintre cele mai veterane parfumuri bărbătești, care se menține în topul vânzărilor de parfumuri masculine de mai bine de 20 de ani și rămâne un succes pe piață.

Și tocmai de aceea, parfumul marin Acqua de Giò de la Giorgio Armani, cuplat cu atingerea lemnoasă a cedrului și stejarului Moss, reușește să îi capteze necondiționat pe utilizatori.

Pentru acest parfum, Giorgio Armani se inspiră dintr-o insulă situată între Sicilia și Tunisia, Pantelleria, cunoscută ca Perla Neagră a Mediteranei. Este un loc în care combinația dintre solul vulcanic stâncos erodat de valuri și măreția mării și a soarelui este izbitoare.

Fără îndoială, un loc cu peisaje uluitoare în care acest parfum încearcă să te transpună.


Articole înrudite