20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

ANUNT PUBLIC

Municipiul Galati titular al proiectului ,,Resistematizare rigola Cimitir Stefan cel Mare,, anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Galati, fara evaluarea impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul  ,, Resistematizare rigola Cimitir Stefan cel Mare,, propus a fi amplasat in municipiul Galati,  judeţul Galati.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza  pot fi  consultate la sediul A.P.M. Galați, str. Regiment 11 Siret nr. 2 si la sediul Primăriei municipiului Galați, din municipiul Galați, str. Domneasca nr. 38, judetul Galati,  in zilele de luni-joi intre orele 8.30-16 si vineri intre orele 8.30-13.30, precum si la următoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro-reglementari-acord de mediu-proiect  decizie etapa de incadrare.

Publicul interesat poate inainta comentariile/observatiile la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunț, până la data de 8.08.2017.                        

PRIMAR

Pucheanu Ionut Florin


Articole înrudite