Agitație mare în bucătăria Cantinei 2 din campusul universitar "Dunărea de Jos" din Galați, acolo unde o parte a participanților la concursul "La gastronomie internationale au Dunarea de Jos" și-au terminat de pregătit preparatele, concurs despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Concurs de creaţie culinară la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi".
De la tradițional, la eco și bio, studenții și elevii participanți au avut ceva de muncă. S-a gătit în echipe, numărul participanților ajungând aproape de 100.
Acest concurs şi expoziţie culinară, devenite tradiție la Facultatea de Știință și Ingineria Alimentelor a Universităţii "Dunărea de Jos", a reunit, deopotrivă, creațiile gustoase ale studenților, dar și ale elevilor liceelor de profil.
Aproximativ 40 de preparate care mai de care mai exotice, gustoase și colorate, au umplut cantina din campusul studențesc, iar juriului i-a fost greu să aleagă câștigătorii.