27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Elevă din Galaţi, premiantă la Shakespreare School Essay Competition 2014
Elevă din Galaţi, premiantă la Shakespreare School Essay Competition 2014

Elevă a Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, din Galaţi, Andra Boca a obţinut locul 3 pe ţară în cadrul Concursului Naţional de eseuri în limba engleză Shakespreare School Essay Competition 2014 (categoria 15–19 ani). Gălăţeanca s-a înscris printre cei 24 de elevi talentaţi şi creativi, proveniţi din 11 oraşe ale ţării, care au reuşit să convingă că sunt cei mai buni la limba engleză. Ei au fost aleşi finalişti dintre cei peste 3.000 de participanţi din toate judeţele ţării la ediţia a 6-a a competiţiei naţionale de eseuri în limba engleză Shakespeare School Essay Competition.
Anul acesta, participanţii au fost provocaţi să scrie un eseu despre cum arată şcoala ideală, în viziunea lor, pornind de la discursul TEDx al unui adolescent de 13 ani despre sistemul public de educaţie.
Concursul cu participare gratuită, inclus din acest an în Calendarul Activităţilor Educative al Ministerului Educaţiei Naţionale şi al IŞMB, este organizat anual de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie şi se adresează elevilor între 11 şi 19 ani de la şcolile şi liceele din toată ţara.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi