23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vine Simona Halep la Galaţi?
Vine Simona Halep la Galaţi?

Tenisul de câmp se află în mare revenire în oraşul de la Dunăre. După cum a informat în premieră ziarul nostru, gălăţenii au mari şanse să o vadă pe Simona Halep la începutul lunii februarie. Clubul Viva şi Primăria l-au convins pe preşedintele FRT, George Cosac să ofere Galaţiului organizarea meciului de Cupa Federaţiei dintre România şi Spania care va avea loc în luna februarie a anului viitor. Partida ar urma să fie găzduită de patinoarul artificial.
Florin Sipos, directorul Complexului de Tenis Viva, a declarat: „Primăria s-a mişcat excelent, Federaţia este de acord, astfel că pot să dau un procent de 70% cum că meciul de Cupa Federaţiei dintre România şi Spania se va disputa la Galaţi. A avut loc şi o întâlnire între oficialii federali şi reprezentanţii administraţiei locale astfel că lucrurile sunt aproape finalizate. Avem locaţia, condiţii de cazare şi pregătire sunt, nu mai rămâne decât să apară şi banii pentru acest eveniment. Ar fi evenimentul anului în Galaţi, astfel că este nevoie de fonduri importante. Vine a două jucătoare a lumii în Galaţi, iar acest lucru este fantastic. Sunt standarde foarte ridicate în Cupa Federaţiei şi rămâne de văzut cum se mişcă sponsorii şi administraţia locală. Va fi o echipă mare formată din oameni din Federaţie, din Admnistraţia Locală şi de la noi din club pentru ca totul să se desfăşoare fără sincope. Domnul George Cosac nu putea să spună nu pentru că este jumătate gălăţean. Avem toate condiţiile pentru că patinoarul arată impecabil şi avem şi mall-ul lângă. Nu există condiţii mai bune decât la Galaţi la noi în ţară. Eu sunt convins că Simona Halep va veni la noi în Galaţi şi vă aşteptăm cu mare drag".
România-Spania la tenis feminin în Galaţi pare deocamdată un vis frumos, dar dacă va fi transpus în realitate iubitorii sportului din oraşul de la Dunăre vor lua cu asalt patinoarul artificial. Simona Halep, sportiva numărul 1 a României şi numărul 2 mondial va înfrunta Spania pe patinoarul artificial. Tenisul gălăţean merită să primească drept cadou partida România-Spania pentru pasiunea pe care o manifestă oamenii care activează în această disciplină. Simona Halep se pregăteşte să joace în Galaţi, oraşul în care tenisul de câmp este aproape la fel de iubit precum fotbalul!


Articole înrudite