23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vine Simona Halep în 2015 la Galaţi?
Vine Simona Halep în 2015 la Galaţi?

Simona Halep este fără tăgadă sportiva numărul 1 a României în acest moment. Tenismena din Constanţa a devenit numărul 2 mondial chiar dacă nu a câştigat încă un turneu de Grand Slam. Florin Şipoş, directorul Complexului de Tenis Viva crede că Simona va cuceri cât de curând unul dintre cele 4 mari turnee din tenis.
De altfel, Florin Şipoş ne-a declarat: „Simona nu a câştigat niciun turneu de Grand Slam pentru că a urcat foarte repede în ierarhia WTA. Ea este foarte tânără şi poate câştiga multe turnee de Grand Slam. Poate va reuşi acest lucru la US Open sau poate că va câştiga Australian Open în ianuarie 2015?! Eu sunt convins că în 2015 Simona va câştiga cel puţin un turneu de Grand Slam. Vă dau şi o veste în premieră. Facem eforturi extraordinare pentru a aduce meciul de Cupă Federaţiei dintre România şi Spania din februarie la Galaţi. A fost deja o discuţie preliminară între Primărie şi conducerea Federaţiei de Tenis şi sper să se concretizeze şi să avem meciul de Cupa Federaţiei la Patinoarul Artificial. Ar fi senzaţional ca gălăţenii să le vadă pe Simona Halep şi pe Carla Suarez Navarro sau Garbine Muguruza. Să vedem ce va fi."
Simona Halep în Galaţi ar fi evenimentul sportiv al anului în oraşul de la Dunăre. Chiar dacă nu dispune de o sală dedicată tenisului, oraşul de la Dunăre ar putea găzdui meciul dintre România şi Spania. Cu siguranţă că dorinţa de a o vedea pe Simona Halep ar face patinoarul neîncăpător. Ideea lui Florin Şipoş şi a reprezentanţilor administraţiei locale poate deveni realitate. Lucrurile se vor clarifica cu siguranţă până la începutul toamnei.


Articole înrudite