27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Vălmărenii au detronat liderul, lieştenii s-au impus, metaliştii au smuls un punct în prelungiri
Vălmărenii au detronat liderul, lieştenii s-au impus, metaliştii au smuls un punct în prelungiri

Runda programată sâmbăta trecută în Liga a III-a a fost una favorabilă pentru echipele gălăţene ce evoluează în seria I, care au adunat şapte puncte din nouă posibile. Surpriza cea mare s-a înregistrat la Valea Mărului, unde nou promovata Avântul, revelaţia returului, a dat lovitura şi a învins pe AFC Hărman, liderul la zi. Unicul gol a fost izbutit în prima parte de Anastasie din penalti.
„La 1-0 am mai avut o bară prin Cristian şi o ocazie clară de gol prin Gîrleanu. A doua repriză dominată de oaspeţi, dar cu un joc în apărare foarte bun şi un portar de excepţie, juniorul Chiriţescu, am reuşit să păstrăm rezultatul. Cel mai bun jucător a fost echipa, dar trebuie să îl remarcăm pe Chiriţescu, copilul care a avut intervenţii de senzaţie. De la joc la joc, golkeperul nostru este senzaţional, magnific şi sperăm să o ţină tot aşa. Am schimbat liderul şi îi aşteptăm şi pe cei de la Miroslava, care vin la noi peste două etape”, ne-a declarat directorul tehnic Ovidiu Lupu.
11-le folosit: Chiriţescu - Căldăraru, Popa, Sava, Vîrlan - Bogoş, Frunză, Gîrleanu, Cristian - Anastasie, Roşu. Au mai intrat: Dodan, Petică, Curteanu, Antofe. Avântul ocupă locul VII cu 33 de puncte şi va juca etapa viitoare la CSM Paşcani.
Sporting Lieşti a primit vizita celor de la CSM Paşcani. Oaspeţii au condus la pauză dar lieştenii au revenit spectaculos şi au câştigat prin reuşitele din partea a doua lui Adamache şi Crihană. Antrenorii Ionuţ Niculcea şi Dorinel Matei au folosit formula: Vădeanu - Filimon, Manea, Preda, Voicu - Sprînceană, Lovin, Adamache, Munteanu - Edi Dumitru, Crihană. Sporting se menţine pe locul V cu 37 de puncte şi va întâlni miercuri pe SC Bacău.
Pe stadionul „Nicolae Rainea”, Metalosport a întâlnit pe CSM Paşcani. Meciul a fost interesant, gălăţenii au deschis scorul prin Zaharia, oaspeţii au condus cu 2-1 pentru ca Maradona Chiriac să restabilească egalitatea în prelungiri, tot el irosind şansa victoriei la ultima fază. Antrenorii Mihai Ciobanu şi Dumitru Horovei au aliniat formula: Al. Constantinescu - Oprea, Gîţă, Medinţă, Stancu - I.Chiriac, Munchiu - Zaharia (Mihu), Milea, M.Chiriac - I.Constantinescu. Echipa gălăţeană se poziţionează pe locul XI cu 26 de puncte.


Articole înrudite

Peste 1300 de pompieri, militari şi jandarmi acţionau joi, 26 septembrie 2024, cu 200 de utilaje p ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi