29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Un meci aprig! United a fost ţinută în şah pentru a doua oară de FK Odorheiu Secuiesc
Un meci aprig! United a fost ţinută în şah pentru a doua oară de FK Odorheiu Secuiesc

Liga 1 la futsal a programat partidele celei de-a 11-a etape. Derbiul rundei s-a disputat luni seara în sala Polivalentă Dunărea între United Galaţi şi FK Odorheiu Secuiesc. Aşa cum se anticipa a fost un meci aprig disputat, tacticizat, cu ocazii de gol la cele două porţi şi spectaculos chiar dacă golurile au lipsit. Reveniţi la Galaţi după ce au reprezentat cu cinste România în UEFA Futsal Champions League, ajungând până în Elite Round, tigrii lui Florin Ignat au avut o posesie superioară, dar în ciuda ocaziilor pe care le-au avut nu au reuşit să desfacă defensiva betonată a adversarei.
Finalul a fost tensionat, United a jucat în inferioritate după ce antrenorul-jucător Ignat a primit cartonaş roşu pentru un fault la centrul terenului, FK Odorheiu Secuiesc nu a avut puterea să forţeze, mulţumindu-se cu remiza albă de pe tabelă. Cu 32 de secunde înainte de final, campioana României putea să păstreze toate cele trei puncte în oraşul de la Dunăre, dar şutul lui Dudău a zguduit transversala. Rezultat final: 0-0.
Echipa gălăţeană a început cu 5-ul: Toniţă - Crişan, Ignat, Araujo, Cardenas. Au mai jucat: Burdujel, Crăciun, O.Cireş, Dudău, Boşneagă. Pe foaia oficială s-au mai aflat: Cârdei, Arhire, Petică, Oană, A.Cireş. Menţionăm faptul că şi partida din tur de la Odorheiu Secuiesc s-a încheiat tot la egalitate, scor 3-3. United se menţine neînvinsă în fruntea clasamentului cu 26 de puncte, podiumul fiind completat de Autobergamo Deva 19 puncte şi FK Odorheiu Secuiesc 18 p, un meci mai puţin disputat. Ultimul meci din acest an este programat pe 12 decembrie la Buzău cu Luceafărul. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite