21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tricolorii lui Sergiu Stancu revin la Galați pentru duelul cu Bosnia&Herțegovina
Tricolorii lui Sergiu Stancu revin la Galați pentru duelul cu Bosnia&Herțegovina
Naționala de volei masculin a României își continuă vara fiebinte în care este angrenată în calificările pentru Campionatul European 2023. Tricolorii lui Sergiu Stancu, cu patru campioni de la CSM Arcada Galați în lot: Rață, Kantor, care au fost titulari, Bala, introdus pe parcurs, și Butnaru, rămas de data aceasta pe banca de rezerve, au pierdut duminică dramatic în deplasare la Schonenwerd în fața Elveției, scor: 2-3 (-24, 18, 23, -23, -8).
„Cu Elveția fost un meci în care am condus cu 2-1 la seturi, dar din păcate nu am reușit să câștigăm. Vom vedea la finalul calificărilor dacă punctul obținut în Elveția o să fie decisiv. Mâine (n.r. - miercuri) vom întâlni o echipă bună. Bosnia este o echipă care a condus tot meciul împotriva Elveției, deci este clar că ne așteaptă o partidă foarte grea, dar sunt convins că vom câștiga”, ne-a declarat selecționerul Sergiu Stancu.
Partida România - Bosnia&Herțegovina, din preliminariile EuroVolley 2023, se va disputa în sala Polivalentă Dunărea din Galați, miercuri, 10 august, de la ora 17.00. Clasamentul grupei G: 1. Elveția 5 puncte (2 jocuri), setaveraj: 6:3, 2. ROMÂNIA 4 p (2 jocuri), setaveraj 5:3, 3. Bosnia&Herțegovina 4 p (3 j), setaveraj 6:7, 4. Albania 2 p (3 j), setaveraj 4:8. *sursa foto: cev.eu

Articole înrudite