28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tigrii Toniţă, Cireş, Crăciun şi Crişan convocaţi la Naţionala României
Tigrii Toniţă, Cireş, Crăciun şi Crişan convocaţi la Naţionala României

Naţionala de futsal a României va disputa la sfârşitul acestei luni o dublă amicală cu Naţionala Suediei. Selecţionerul Endre Kacso a convocat pentru această acţiune patru jucători de la vicecampioana României, United Galaţi: Octavian Cireş, Robert Crişan, prezenţi şi la dubla disputată la finalul anului trecut cu Moldova, Petrişor Toniţă, Andrei Crăciun, ultimii doi reveniţi printre tricolori. Partidele cu scandinavii sunt programate pe 23 şi 24 ianuarie, la „Estrad Arena” din Alingsas, localitate situată la 45 de km Nord Vest de Goteborg.
Până atunci, Liga 1 se va relua cu turul suplimentar. Tigrii lui Florin Ignat vor juca primul meci acasă, în sala Polivalentă Dunărea, pe 15 ianuarie, de la ora 12.00, cu lanterna CFF Clujana Cluj Napoca. După sezonul regular, United ocupă locul 2 în clasament cu 25 de puncte, la şase lungimi de liderul Autobergamo Deva.

Brazilianul Daniel Araujo şi-a luat cetăţenia română

Lovitură de imagine la început de an pentru vicecampioana României, United Galaţi. În şedinţa din 05 ianuarie 2022, Guvernul României a aprobat solicitarea lui Daniel Araujo Carreteiro, care a devenit astfel cetăţean român cu drepturi depline. Araujo este golgeterul lui United atât în Liga 1, cât şi UEFA Futsal Champions League.
"Este o bucurie enormă, inclusiv cei din familia mea din Brazilia au fost fericiţi când le-am dat vestea. Sunt din 2018 în România, iar din 2019 la Galaţi. Le spun tuturor cu mândrie că aceasta este casa mea! Sper să pot ajuta Naţionala României!", a declarat românul Araujo. Cu siguranţă, Daniel va fi convocat în cel mai scurt timp la Naţionala României.


Articole înrudite