23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tenisul spaniol va fi reprezentat la Galaţi de o delegaţie foarte numeroasă
Tenisul spaniol va fi reprezentat la Galaţi de o delegaţie foarte numeroasă

Partida România - Spania va însemna şi o prezenţă masivă a VIP-urilor. Pe lângă preşedintele României, Klaus Iohannis, în oraşul de la Dunăre vor fi prezenţi Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Virginia Ruzici, Andrei Pavel, Ruxandra Dragomir, precum şi alte celebrităţi ale tenisului. Spaniolii vor avea o delegaţie numeroasă, care va fi cazată în aceeaşi locaţie cu jucătoarele şi staff-ul acestora, complexul Viva.
Florin Şipoş, organizator, a declarat: „După ce se usucă cimentul, pentru că este nevoie de o perioadă după ce am scos gheaţa, înante de se pune suprafaţa se vor configura lojele unde vor lua loc personalităţile prezente la eveniment. Se anunţă prezenţa unor nume importante ale ţării noastre, astfel că avem nevoie de un număr important de loje. De altfel, pot să vă spun că şi din Spania vor veni foarte multe personalităţi pentru a asista la acest eveniment de excepţie. Delegaţiile oficiale vor sosi în jurul datei de 1 februarie şi pot să vă spun că spaniolii şi-au făcut rezervare de 40 de camere la complexul Viva. Vor veni şi sponsorii oficiali, dintre care pot să-i amintesc pe BNP PariBas, Adeco şi Wilson. Sperăm să avem bugetul necesar pentru instalarea unui panou uriaş în parcarea mall-ului unde să poată viziona partida cei care nu mai apucă bilete. Idei sunt multe, dar totul este să avem şi banii necesari să le punem în practică.”
Organizatorii au oprit 400 de bilete care vor fi puse în vânzare la casele Patinoarului cu 2 săptămâni înainte de desfăşurarea partidei. Biletele sunt pe primele 3 rânduri, adică sunt locuri foarte bune. Preţurile tichetelor sunt 60 de lei pentru o zi şi 45 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. În ceea ce priveşte componenţa celor două echipe, lucrurile nu sunt clare. România va fi reprezentată aproape sigur de Simona Halep, Monica Niculescu şi Irina Begu. Nu se ştie dacă Sorana Cârstea va accepta să facă parte din echipa condusă de Alina Tecşor. Simona Halep a început anul cu un succes în China la turneul de la Shenzen şi în cazul în care va disputa finala Australian Open va sosi în Galaţi mai târziu decât coechipierele sale. În ceea ce priveşte echipa Spaniei, Carla Suarez Navarro, Garbine Muguruza şi Maria Theresa Torro Flor vor fi prezente aproape sigur în oraşul de la Dunăre.


Articole înrudite