23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Sunt total nemulţumit de rezultatele din primele patru etape"
„Sunt total nemulţumit de rezultatele din primele patru etape"

Reporter: Oţelul are un început foarte slab de campionat, cu un singur punct în patru etape. V-aţi aşteptat la un asemenea start?
Lucian Ciofoaia: „Nu, nu m-am aşteptat la un asemenea start dezastruos de campionat. Sunt extrem de dezamăgit, pentru că am făcut tot ceea ce este omeneşte posibil să rezolvăm problemele de le echipă şi să conturăm un lot de jucători. Sunt total dezamăgit de prestaţia echipei”.

- Cum aţi caracteriza jocul echipei?
„Eu mă ocup doar de problemele administrative. Tocmai de aceea am desemnat un staff cu experienţă internaţională pentru a reuşi să avem un start bun de sezon. Staff-ul ştia care este situaţia când a acceptat să lucreze la Oţelul. Ei cunoşteau tot, bugetul, situaţia lotului de jucători, astfel că mă aşteptam să nu ajungem în aceasta situaţie. Întreaga responsabilitate este a echipei tehnice care stabileşte strategia pentru fiecare partidă. Noi aşteptăm rezultate."

- Hans Michael Weiss a fost numit la sugestia lui Aspen Alpine Management?
„Ei l-au propus. Noi am fost în discuţii cu mai mulţi antrenori. Domnul Weiss s-a potrivit cu ceea ce ne doream. Din păcate, rezultatele sunt singurele care contează în fotbal şi nouă ne lipsesc, deocamdată, aceste rezultate."

- Unele echipe au făcut deja schimbări pe banca tehnică. Este posibil ca, în cazul în care rezultatele negative continuă, Hans Michael Weiss să plece?
„Un antrenor este ţinut la o echipă de rezultatele pe care le înregistrează echipa lui şi probabil că, dacă aceste rezultate negative vor continua, vom lua măsuri. Asta nu înseamnă că există o ameninţare a postului tehnicianului german, dar nici nu putem continua aşa."

- Aţi avut vreo discuţie cu domnul Burhală?
„Am vorbit telefonic cu domnul Burhală, care este plecat din ţară şi va reveni în septembrie. Vom discuta mai multe după ce domnia sa va reveni în ţară."

- Şi-ar fi dorit antrenorul Oţelului jucători care nu i-au fost aduşi?
„Domnul Weiss şi-a dorit, ca orice antrenor, cei mai buni jucători, însă noi nu am avut potenţa financiară să-i aducem. Împreună cu dumnealui am transferat jucătorii care s-au pliat pe situaţia financiară de la club."

- De câte puncte ar avea nevoie Oţelul în următoarele etape?
„De toate punctele. Nu ne mai permitem să pierdem vreun punct în următoarele etape, pentru că altfel viitorul echipei este sumbru."


Articole înrudite