23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Şumudică vrea Galaţiul în prima ligă!
Şumudică vrea Galaţiul în prima ligă!

Marius Şumudică nu se dezminte. Antrenorul Concordiei s-a plimbat ca un leu în cuşcă în timpul meciului cu Oţelul. Îmbrăcat cu un tricou portocaliu, de aceeaşi culoare cu mingea cu care s-a jucat, cel poreclit „Şumigol” a făcut complimente oraşului de la Dunăre la finalul meciului. Şumudică şi-a permis să fie generos pentru că echipa sa a câştigat un meci pe care putea la fel de bine să-l piardă.
„Oţelul a avut mereu echipe puternice. În momentul de faţă traversează o perioadă foarte grea. Sper din tot sufletul să rezolve problema şi să rămână în prima ligă, pentru că Galaţiul este un oraş frumos, iar Oţelul este o fostă campioană şi îi doresc să îşi îndeplinească obiectivul. Şi noi am jucat astăzi cu 7 sau 8 jucători noi. Eu am adus 14 jucători noi. Nu-mi este uşor nici mie, cum cred că nu-i este nici domnului Weiss, când aduci jucători noi. Ei trebuie să se adapteze atât cu limba cât şi cu alimentaţia. Ce să mai spun despre relaţiile inter-umane? Este nevoie de timp, însă nimeni nu mai aşteaptă. Anul acesta retrogradează 6 echipe şi dacă nu începi să ai rezultate cât mai rapid este de rău”, a declarat antrenorul Concordiei Chiajna.
Şumudică rămâne un tip popular şi are un umor suculent când echipa lui câştigă sau dacă nu se pomeneşte numele lui Ionuţ Chirilă. Cum cele două condiţii au fost îndeplinite la meciul Oţelul - Concordia, Şumi a fost în mare vervă şi i-a distrat pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa de după meci.


Articole înrudite