16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Rugbiştii de la CSM Galaţi au cedat pe final la Iaşi
Rugbiştii de la CSM Galaţi au cedat pe final la Iaşi

Liga Naţională de Rugby a programat sâmbătă partidele celei de-a 4-a etape. CSM Galaţi a jucat în deplasare cu Politehnica Iaşi. Partida a fost foarte echilibrată, cele două combatante şi-au împărţit perioadele de dominare, gălăţenii au dominat prima repriză, ba mai mult au condus pe tabela de marcaj până în min.75, ieşenii au reuşit să revină şi să întoarcă soarta meciului după o încercare transformată.
„A fost un meci disputat, am dominat prima repriză, drept dovadă am intrat în avantaj la pauză. Am început bine şi repriza a doua, am condus cu 23-19, dar pe final de meci, în minutul 75 am primit un eseu transformat, care a stabilit drept câştigătoare echipa din Iaşi. Felicit întreaga echipă pentru gestionarea întregii partide, am fost echipa care şi-a dorit victoria astăzi şi cu puţin mai multă atenţie puteam pleca victorioşi din deplasarea de la Iaşi. Băieţiii au dominat jocul şi au luat deciziile cele mai bune, de-a lungul jocului! Cu toate acestea, am pierdut în final jocul, din cauza unei greşeli copilăreşti în apărare. Când totul părea că se va termina cu o victorie a noastră, absolut meritată, prin prisma jocului prestat, greşeala comisă a fost decisivă. Felicitări tuturor pentru dăruirea şi maturitatea dovedită în jocul de astăzi!”, a declarat antrenorul echipei gălăţene Marius Secuianu.
Rezultat final: Poli Iaşi - CSM Galaţi 26-23 (19-20). Pentru echipa gălăţeană au punctat: Dănăilă, Partenie, câte o încercare; Onofrei - 2 transformări şi 3 lovituri de pedeapsă. XV-ul aliniat de echipa antrenată de Marius Secuianu şi Eugen Popa: Cangea, Manolachi, Ailincăi, Anton, Justian, Bulearcă, Budăian, Dănăilă, Ungureanu, Onofrei, Toderaşcu, Mişin, Partenie, Copîtov, Frăţilă. Au mai jucat: J.Don, Budeanu, Chitic, Budileanu, Cebotari. CSM Galaţi va juca runda viitoare acasă, pe stadionul Municipal Gloria, sâmbătă, 21 mai, de la ora 11.00, cu Steaua Bucureşti.


Articole înrudite