23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
România - Moldova under 15 se joacă la Galaţi
România - Moldova under 15 se joacă la Galaţi

Partidele dintre cele mai mici reprezentative ale României şi Moldovei se vor juca până la urmă în oraşul de la Dunăre. Chiar dacă suma necesară pentru cele două meciuri nu va fi oferită de administraţia locală, dubla tot se va disputa în oraşul selecţionerului Gabriel Manolache.
„Am încercat din răsputeri să aducem aceste meciuri în oraşul nostru şi credeam că nu vom reuşi. Până la urmă partidele se vor juca la Galaţi pentru că aşa a hotărât Federaţia noastră. Ştiu că joi, la şedinţa Consiliului Local, unul dintre puncte va fi suma destinată dublei România - Moldova. Au fost multe discuţii şi se pare că până la urmă administraţia locală va oferi o mână de ajutor solicitată. Au fost multe discuţii şi credeam că meciurile se vor juca la Mogoşoaia. Avem şi o soluţie de rezervă în cazul în care nu va fi alocată suma aşteptată de la Consiliul Local. Meciurile se vor juca oricum la Galaţi. Am citit că antrenorul Gabi Manolache nu ar fi selecţionat gălăţeni în lot, ceea ce este total fals. Am vorbit cu dânsul când am căutat cele mai ieftine locuri de cazare şi mi-a spus că în primul meci vor fi doi jucători gălăţeni în teren, iar în cel de-al doilea vor fi 3. Aceasta este prima acţiune internaţională a acestor copii şi este o onoare că aceste partide se vor juca la Galaţi. Meciurile se vor juca ambele pe stadionul Zoltan David, iar antrenamentele vor avea loc pe stadionul Dunărea. La meciuri vor fi prezenţi domnii Aurică Ţicleanu şi Marcel Puşcaş din partea Federaţiei. În cele 2 partide vor evolua şi 2 jucători care evoluează în Spania", a declarat Liviu Ciubotariu, preşedinte AJF Galaţi.
Primul meci dintre România şi Moldova se va juca marţi, 28 octombrie, de la ora 14:00, iar cel de-al doilea va avea loc joi, 30 octombrie, de la ora 11. Ambele partide vor fi găzduite de stadionul Zoltan David.


Articole înrudite