07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Prima victorie în play-off
Prima victorie în play-off

Sâmbătă a debutat faza a doua a Diviziei A2 la volei feminin. CSU Hygienium Galaţi a primit în sala Florin Balaiş vizita celor de la CTF Mihai I Bucureşti. Aşa cum se anticipa, partida a fost la discreţia formaţiei pregătite de Ileana Berdilă şi Adriana Dudnic, care s-a impus categoric în aproximativ 60 de minute.
Din tabăra gălăţeană a absentat motivat Carolina Radu, aflată în cantonament cu Naţionala de junioare a României. Arbitrii din Bacău delegaţi la acest joc nu au reuşit să ajungă la Galaţi şi în aceste condiţii în scaun a urcat brăileanul Tudorel Arbunea, prezent la sală ca spectator, iar ca secund a oficiat gălăţeanca Daniela Panaite. De suferit a avut jucătoarea noastră Crina Arbunea, care din cauza unui „conflict de interese”: tata arbitru, nu a putut să fie folosită.
Rezultat final: CSU Hygienium - CTF Mihai I 3-0 (8, 16, 14). Echipa gălăţeană a folosit formula: Maria Vilău, Ioana Ştefu, Anamaria Berdilă, Alexandra Iordache, Camelia Vasile, Andreea Stănescu - Minca Cristea, libero. Au mai jucat: Maria Neacşu, Cristina  Popoiu, Sorina Răileanu. Cele două echipe se vor reîntâlni pe 19 martie, în Capitală.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite