23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Poliţia a câştigat Cupa de Iarnă pentru Old Boys!
Poliţia a câştigat Cupa de Iarnă pentru Old Boys!

Cea de a 3-a ediţie a Cupei de Iarnă destinată foştilor mari jucători ai Galaţiului a adus la start 4 echipe. Oţelul, Dunărea, Danubius şi Selecţionata Jurnaliştilor. Viorel Anghelinei, Viorel Tănase, Puiu Antohi, Gelu Popescu, Tudorel Pelin, Ioan Viorel, David Asandei, Cătălin Savu, Gabriel Chebac sunt doar câţiva dintre cei care au îmbrăcat din nou echipamentul sportiv. Chiar dacă rezultatele nu au contat decât pentru orgoliul fiecăruia, competiţia trebuie să aibă un câştigător. Oţelul a învins Selecţionata Jurnaliştilor, iar Danubius, care este selecţionata Inspectoratului Judeţean de Poliţie, a învins Dunărea. Finala mare i-a adus faţă în faţă pe poliţişti şi pe foştii mari jucători ai Oţelului. Mai tineri şi mai bine pregătiţi fizic, reprezentanţii legii s-au impus şi au cucerit trofeul. În echipa poliţiştilor au evoluat câţiva foşti fotbalişti precum Jireghie şi Enache. Din păcate, competiţia nu a fost mediatizată cum ar fi meritat şi Sala Sporturilor Dunărea a fost mai mult goală. Componenţii celor 4 formaţii s-au deplasat apoi la hotelul Galmondo, unde au ciocnit un pahar de vin şi au mâncat câte o friptură.

Declaraţii:
David Asandei – organizator: „Anul acesta nu am reuşit să ne strângem la fel de mulţi precum anul trecut. Important este că această competiţie continuă. Este greu să-i strângem pe toţi din toată ţara într-o competiţie care are doar valoare sentimentală. Trebuie să-i aducem mulţumiri speciale domnului George Căpătan care a insistat ca această competiţie să se desfăşoare şi în acest an. Faptul că echipa Poliţiei, Danubius IPJ, a câştigat trofeul este datorată evoluţiei foarte bune a foştilor jucători ai Dunării, Enache, Jireghie şi Irimia."
Puiu Antohi - Oţelul Old Boys: „Fac mişcare în fiecare zi, dar este extrem de greu în teren. Vârsta îşi spune cuvântul. Profit de acest prilej şi le mulţumesc suporterilor pentru că am fost desemnat între cele 50 de Legende ale clubului Oţelul. Se pare că iubitorii sportului nu au uitat ce am făcut pentru fotbalul gălăţean. Păcat însă că lipsesc dintre cei 50 câţiva jucători reprezentativi. În ceea ce priveşte noua generaţie de jucători nu mai există plăcerea de a juca pe care o aveam noi plus că nu mai există grupul unit pe care îl formam noi."
Ionuţ Niculcea - Dunărea Old Boys: „Sincer, este mai greu ca antrenor decât ca jucător. Pentru mine este o onoare să evoluez alături de atâtea glorii ale fotbalului gălăţean. Este o iniţiativă extraordinară să ne întâlnim înainte de Crăciun."


Articole înrudite