27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Patru medalii pentru judoka de la CSS Galaţi
Patru medalii pentru judoka de la CSS Galaţi

Sala Polivalentă din Focşani a găzduit în weekend Memorialul „Aurel Câmpeanu”, un turneu internaţional de judo care a aliniat la start 400 de sportivi din cinci ţări. Într-o participare selectă, Galaţiul a fost reprezentat de judoka de la CSS pregătiţi de antrenorii Adriana Neofit şi Marian Patrichi iar rezultatele au fost următoarele:
La categoria de vârstă Under 14 (copii născuţi 2004-2005): Andra Fătu a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria 57 kg; Rianna Tăune - locul 3 la categoria 40 kg, Valentin Roşu - locul 5 la categoria 42 kg. Tot la acest nivel de vârstă au mai concurat Viorel Eiler, Vlad Lăcătuş şi Antonia Covaci, toţi la categoria 34 kg. La categoria de vârstă Under 16, gălăţeanul Cristi Tanvuea a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria 38 de kg. De asemenea, Diana Panait s-a clasat pe locul 5 la categoria 44 kg. La această categorie de vârstă au mai participat: Andrei Grigoraş,  la 42 kg şi Dragoş Covaci, la 55 kg
La Under 18 am fost reprezentaţi de un singur sportiv, Daniel Decianu, care a obţinut medalia de bronz la categoria 73 de kg, având o evoluţie foarte bună cu adversari redutabili.
„Premierea a fost făcută de marele campion olimpic, mondial şi european, grecul Ilias Iliadis, o adevărată legendă a judoului. Mulţumim părinţilor pentru toate eforturile făcute pentru participarea la acest turneu”, ne-a declarat profesorul Marian Patrichi, unul din antrenorii de la CSS Galaţi.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi