05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Panterele de la FCUG, telegenice, dar învinse pe teren propriu
Panterele de la FCUG, telegenice, dar învinse pe teren propriu

Liga 1 la fotbal feminin a programat miercuri meciurile ultimei etape din turul play-off-ului. Stadionul Siderurgistul a găzduit partida FC Universitatea Galaţi - Vasas Femina Odorhei. Duelul ocupantelor 6 respectiv 5 a fost interesant. Prima repriză a avut un ritm bun, cele două echipe făcând risipă de energie pentru a reuşi să puncteze pe tabela de marcaj. Oaspetele au început şi au deschis scorul încă din min.7. Moldoveanca Nadya Petrovskaya şi-a reparat gafa din defensivă şi a restabilit egalitatea în min.18 după o fază fixă.
Momentul psihologic s-a consumat în min.29 când lovitura liberă executată a fost deviată în bară de portarul de la Vasas pentru ca imediat fetele din Odorhei să revină în avantaj după ce Kingo Barabaş a transformat lovitura liberă de la marginea careului gălăţean. Panterele nu au mai reuşit să pericliteze poarta adversă în partea a doua, Vasas şi-a dorit mai mult victoria, consfinţită în min.88 cu un gol de generic de la 25-30 metri.
Rezultat final: FC Universitatea Galaţi - Vasas Femina Odorhei 1-3 (1-2). Antrenorul David Asandei a început în formula: Roxana Pazargic - Nicoleta Lepădatu, Nina Anca, Sandra Oprică, Nadya Petrovskaya - Al.Ivan, Iriska Topal, Lidia Moacă, Monica Benţoiu - Ioana Ştefu, Valeria Postol. Au mai jucat: Daniela Mardari, Alexandra Condrea, V.Ivan. Echipa gălăţeană se menţine pe locul 6 cu 19 puncte. Returul va debuta pe 9 mai când FCUG va întâlni pe stadionul Siderurgistul, de la ora 11.00, formaţia Heniu Prundu Bârgăului, ocupanta locului 2.


Articole înrudite