25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Internaţionalul Petrişor Toniţă redevine „tigru”. Burdujel şi Tacot continuă în familia United
Internaţionalul Petrişor Toniţă redevine „tigru”. Burdujel şi Tacot continuă în familia United

United Galaţi şi-a lins rănile după ce a pierdut finala cu Imperial WET Miercurea Ciuc, scor general 1-3 şi deja a demarat campania de transferări pentru sezonul următor. Prima achiziţie este Petrişor Toniţă, un gălăţean get-beget, portarul titular al Naţionalei României, care revine acasă după un periplu pe la: Dunărea Călăraşi, Autobergamo Deva şi Imperial WET Miercurea Ciuc.
Petrişor a semnat un contract valabil doi ani de zile, cu începere de la 1 iulie 2021. „Sunt fericit că m-am întors acasă şi voi face tot posibilul să aduc un trofeu la Galaţi. Fanii acestui minunat club merită ce este mai bun! Mai multe n-are rost să spun, prefer să arăt în teren ce-mi doresc pentru United Galaţi”, a declarat cel mai nou „tigru” din haită, Petrişor Toniţă.
De asemenea, cei doi internaţionali moldoveni, Burdujel şi Tacot, piese importante în angrenajul vicecampioanei României au decis să-şi prelungească contractele până în iunie 2023. United a câştigat Supercupa României, a terminat pe locul 2 în Liga 1 şi a ajuns până în 8-imile UEFA Futsal Champions League.


Articole înrudite