28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Panterele de la FCUG au rămas fără victorie în play-off
Panterele de la FCUG au rămas fără victorie în play-off

Liga 1 la fotbal feminin a programat miercuri jocurile din penultima etapă a play-off-ului. La Galaţi, pe stadionul Siderurgistul s-a disputat partida dintre FC Universitatea Galaţi şi Piroş Security Arad.
Un duel care a prezentat miză doar pentru formaţia oaspete, angrenată în lupta pentru titlul de vicecampioană. Cu un lot subţire numeric, panterele conduse de David Asandei, ajutat de Gabi Călinescu şi Gheorghe Cucu s-au străduit să joace cât mai bine în condiţiile date, meciul a fost echilibrat şi un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil. Arădencele au fost mai insistente şi au înscris golul victoriei în min.55 din penalti. Rezultat final: FC Universitatea Galaţi - Piroş Security Arad 0-1 (0-0). Echipa gălăţeană a folosit formula: Roxana Pazargic - Alexandra Ivan, Daniela Mardari, Sandra Oprică, Nadya Petrovskaya - Nicoleta Lepădatu, Monica Benţoiu, Valentina Ivan, Ioana Sfetcu - Iriska Topal.
FC Universitatea Galaţi se menţine pe locul 6 cu 19 puncte şi va juca în ultima etapă, pe 30 mai, în deplasare cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite