23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul este pregătită pentru un nou început
Oţelul este pregătită pentru un nou început

Oţelarii par intraţi în forma pe care ar fi trebuit să o aibă la începutul sezonului. Pregătirea fizică făcută cu profesorul Tămăşanu le-a priit elevilor lui Selymes. Dintre piesele de bază ale echipei, Jula şi Cernat au unele probleme. Atacantul are 3 degete de la mâna dreaptă prinse în atelă ghipsată iar noul decar al gălăţenilor are o unghie umflată după ce fost călcat de Szukala în partida cu Steaua. Cei doi vor juca totuşi în partida cu Viitorul. Plopeanu şi Silviu Ilie sunt singurii jucători care nu au fost recuperaţi două accidentările pe care le-au suferit. Moralul în tabăra gălăţeană este excelent.
„Am avut două săptămâni în care băieţii au muncit bine şi acum mergem să luăm cel puţin un punct la Viitorul. Jucătorii nu au voie să aibă scuze. Dacă simt că nu sunt pregătiţi fizic, ei trebuie să facă singuri, pentru că de aceea sunt profesionişti. În ceea ce priveşte lotul de jucători nu ne vom putea baza la meciul de sâmbătă pe Plopeanu care este în continuare accidentat şi pe Avdic pe care l-am trimis la echipa a doua. Mihai Leca se pregăteşte cu noi şi va semna zilele acestea. Nu intra în vederile mele pentru meciul cu Viitorul. Am putea avea probleme cu gazonul artificial de la Chiajna, dar tocmai pentru a ne acomoda vom face câteva antrenamente pe terenul de la Siderurgistul. Trebuie să dăm totul în meciul cu Viitorul. Vreau să văd o echipă cu tupeu care se sacrifică pe teren. Este adevărat că se poate întâmpla orice, dar trebuie să dăm totul pe teren", a declarat Tibor Selymes, antrenor Oţelul.
Cristi Munteanu, team manager Oţelul, a declarat: „Emoţiile au început de luni. Este practic cea mai importantă săptămână de când ne aflăm noi aici. Am transmis echipei şi staff-ului că noi începem campionatul de la acest meci. Acum, că toţi jucătorii sunt pregătiţi trebuie să demonstrăm că merităm să evoluăm în primul eşalon al fotbalului românesc. Nu va fi un meci uşor. Viitorul vine după un succes obţinut la Giurgiu în faţa echipei care a terminat pe locul 2, Astra, astfel că moralul băieţilor lui Hagi este foarte sus. Sunt însă convins că băieţii noştri se vor mobiliza la maximum şi vor da totul. Întâlnim o echipă de moral care este pe val în acest moment, astfel că nu ne va fi deloc uşor. Experienţa jucătorilor pe care i-am adus recent se poate dovedi decisivă".
Oţelul are nevoie ca de aer de un succes la Chiajna, însă în faţa formaţiei gălăţene se va afla o echipă care poate avea evoluţii bune, dar şi prestaţii execrabile. Bine ar fi ca formaţia de la Dunăre să prindă Viitorul într-o zi mai puţin fericită. Oţelul poate să învingă la Chiajna, însă meciul se anunţă deschis oricărui rezultat.


Articole înrudite