07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, campioana remizelor. Bodişteanu a fost selecţionat la Naţionala Under 20 a României
Oţelul, campioana remizelor. Bodişteanu a fost selecţionat la Naţionala Under 20 a României

Petrolul şi Oţelul au remizat după un meci spectaculos în cea de-a 8-a etapă din Superligă. Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu au ajuns astfel la cel de-al 7-lea rezultat în jocurile oficiale disputate de la începutul sezonului. De menţionat faptul că oţelarii au înregistrat patru remize şi în amicalele din presezon disputate în cantonamentul din Austria.

„Am practicat un fotbal frumos, atractiv, cu foarte multe ocazii create. Am avut ghinionul că am prins un portar într-o formă extraordinară, mă refer la portarul gazdelor care şi-a salvat echipa de 3-4 ori în prima repriză. Am luat golurile contrar cursului jocului, am reuşit prin tot ce am făcut în a doua repriză să revenim de la 0-2 şi chiar putem să câştigăm acest joc prin ocaziile pe care le-am avut prin tot ce am făcut, prin presiunea pe care am pus-o asupra adversarului să greşeascăi. „Ne-a lipsit ultima pasă, la numeroasele contraatacuri ale noastre nu am reuşit să aducem ultima pasă care să ne aducă cele 3 puncte. Dar sunt bucuros de evoluţia echipei, bucuros de faptul că de la joc la joc echipa creşte în randament. Nu pot să fiu bucuros de un punct, cred eu că meritam 3 puncte, dar mai este foarte mult de jucat. Cu armele noastre ne batem cu orice echipă din Superligă cu care jucăm, iar vineri am jucat cu o echipă foarte bună”, a concluzionat Dorinel Munteanu la finalul partidei de la Ploieşti.

Superliga se va întrerupe pentru cele două meciuri ale Naţionalei cu Kosovo şi Israel. Oţelul va juca următorul meci din campionat în jurul datei de 16 septembrie pe teren propriu cu Rapid Bucureşti.

Bodişteanu convocat la Naţionala Under 20

Mijlocaşul de bandă de la SC Oţelul Galaţi, Ştefan Bodişteanu, a fost convocat la reprezentativa sub 20 de ani a României pentru următoarea acţiune. Naţionala Under 20 a României va disputa în această lună două meciuri de pregătire, cu Cehia (7 septembrie, Târgovişte) şi Portugalia (12 septembrie, Santarem). Cele două partide fac parte din turneul U20 Elite League, competişie la care tricolorii vor participa pentru al treilea sezon consecutiv.


Articole înrudite