23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelarii au mâncat tochitură şi au băut vin fiert
Oţelarii au mâncat tochitură şi au băut vin fiert

Oţelarii au participat la Pomana Porcului, manifestare care luase o pauză de un an. Jucătorii, antrenorii, conducătorii şi toţi angajaţii clubului s-au înfruptat din bunătăţile rezultate din sacrificarea porcului. Jucătorii primei echipe au primit liber la masă deşi mai au de disputat un meci oficial. Întâlnirea a reprezentat şi un prilej de bilanţ.
Cristi Munteanu - team manager Oţelul, a declarat: „A fost un an şi cu bune şi cu rele. Din păcate, am încheiat cu o înfrângere în faţa unei echipe mai bune decât a noastră. Meciul cu ASA ne-a arătat nivelul la care ne aflăm în acest moment. Am observat că trebuie să întărim lotul şi vom face acest lucru în această iarnă. Va trebui să fim foarte atenţi la ceea ce facem în pauza de iarnă, însă până atunci mai avem un meci. După partida de la Tg. Jiu urmează vacanţa şi jucătorii trebuie să aibă grijă să nu se întoarcă cu kilograme în plus. Ne aşteaptă un război teribil în retur, unde se vor lua mult mai greu puncte decât în turul campionatului. Sper ca toţi jucătorii să aibă parte de Sărbători Fericite şi să se întoarcă sănătoşi pentru că avem o luptă grea în primăvară."
Florin Cernat a venit mai târziu la Pomana Porcului pentru că a avut probleme personale. Diamantul nu s-a dat în lături de la tochitură şi murături. „Nu este prima oară când particip la un astfel de eveniment. La câteva dintre aceste întruniri din anii trecuţi am luat şi eu parte. În Ucraina nu se organizează aşa ceva”.
Oţelarii nu au intrat încă în vacanţă, pentru că mai au meciul din sferturile Cupei Ligii cu Pandurii. Tibor Selymes va alinia o echipă în care vor evolua jucători care au prins puţine minute în ultimul timp. Tehnicianul gălăţenilor se gândeşte însă la calificare: „Mai avem un meci pe care trebuie să-l tratăm cu seriozitate. Voi folosi jucători care au evoluat mai puţin, însă ei trebuie să dea tot ce au mai bun pentru că fac parte din lot. În plus, sunt în joc 50.000 de euro, care reprezintă o sumă importantă pentru noi. Vreau să ne calificăm."
Oţelul întâlneşte Pandurii, echipă care a rămas fără antrenor după demisia lui Petre Grigoraş. Pandurii - Oţelul se joacă în seara asta, de la ora 20:00 şi este transmis de Look TV.


Articole înrudite