23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Campionatul românesc este mai puternic decât cel spaniol"
„Campionatul românesc este mai puternic decât cel spaniol"

- Eşti cea mai bună marcatoare a lui Phoenix în acest campionat şi se poate spune că eşti şi cea mai bună jucătoare. Credeai că se va întâmpla acest lucru la începutul sezonului?               
 
Nu sunt cea mai bună jucătoare. Echipa m-a ajutat să ies la rampă cum cred că şi eu am ajutat echipa să obţină rezultate bune. Colegele mele mă pun în valoare şi mie nu-mi rămâne decât să înscriu.

- Ai mai jucat în Spania. Cum ţi se par cele două campionate prin comparaţie?                       
 
Sunt la al doilea an în Europa. Sezonul trecut am evoluat în Spania. Am găsit aici un nivel surprinzător de ridicat. Se joacă mult mai tare în liga românească decât în cea spaniolă. Sunt foarte multe jucătoare americane şi nivelul este foarte ridicat.

- Aţi făcut multe meciuri bune în acest sezon. Care este secretul reuşitei?                             
 
Ne înţelegem excelent între noi, iar antrenamentele sunt foarte tari. Dacă te pregăteşti bine vin şi rezultatele.
 
- Cum te simţi în România şi ce credeai despre ţara noastră înainte să vii aici?
 
Am căutat date despre România şi mi s-a părut că nu este nimic interesant în ţara voastră. Mi-am dat seama că m-am înşelat. Galaţiul este un oraş drăguţ şi chiar dacă este mic are mall şi nu te plictiseşti niciodată. Dacă am KFC şi New-Yorker, pentru mine este suficient.
 
- Ce părere ai despre mâncarea românească?   
 
Nu-mi place mâncarea de aici. Îmi pare rău să spun asta, dar nu pot să mint. Cred că sunt înţepenită în stilul american, cu mâncare de fast-food, şi nu pot să ies din acea rutină. Chiar nu pot să consum mâncare românească.
 
- Unde locuieşti în Statele Unite?
 
Eu sunt din Miami, Florida. Sunt obişnuită cu plaja şi căldura, iar la voi este cumplit de frig. Chiar dacă aveţi Dunărea, eu am prins doar frig la voi. I-am spus mamei că am văzut zăpadă aici şi i-am zis că nu mai rezist mult astfel.                              
 
- Ce faci în vacanţă? Te duci să sărbatoreşti Crăciunul în SUA?
 
Abia aştept să plec şi să-mi revăd familia. Voi sta 9 zile acasă, dar mi-aş fi dorit ca vacanţa să dureze mult mai mult. Din păcate, pe 26 trebuie să plec pentru că pe 27 trebuie să ne prezentăm la echipă.
 
- Crezi că poţi deveni cea mai bună marcatoare din campionat?
 
Sper să reuşesc acest lucru. Sunt foarte multe jucătoare bune în campionat şi va fi o luptă strânsă. Eu încerc în fiecare meci să fiu cea mai bună şi dacă îmi reuşeşte sunt fericită.  


Articole înrudite