23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea vrea să-şi ia revanşa în faţa Stelei
Dunărea vrea să-şi ia revanşa în faţa Stelei

Patinoarul artificial găzduieşte în acest week-end meciurile celui de al 2-lea turneu al ligii naţionale de hochei. Competiţia debutează astăzi cu partida Steaua - Progym Gheorgheni, care va avea drept oră de start 16:00. Meciul al doilea, dintre Dunărea şi Sportul, va începe la ora 19.
Sâmbătă, programul va fi următorul: Steaua  - Sportul Studenţesc – 14:30; Dunărea - Progym Gheorgheni – 17:30. Duminică se va juca după următorul program: Progym - Sportul Studenţesc – 11:00; Dunărea - Steaua 14:00. Intrarea va fi liberă.
Acest turneu va fi ultima competiţie oficială de hochei care va fi găzduită de patinoarul din oraşul de la Dunăre până în luna martie. Patinoarul va intra în febra pregătirilor pentru meciul de tenis România - Spania. Turneul de la Galaţi se anunţă interesant, doar pentru că va programa partida dintre Dunărea şi Steaua. Progym Gheorgheni şi Sportul Studenţesc sunt doar sparring-parteneri pentru celelalte două formaţii. Echipa lui Marius Trandafir vrea să-şi ia revanşa în faţa Stelei după înfrângerea suferită la Cârţa. Cei 5 ucraineni din lot s-au acomodat mai bine şi promit să-şi depăşească conaţionalii din echipa Stelei. Cum nu se ştie încă locul de pe care va veni Corona Braşov în semifinalele play-off-ului, lupta pentru locul 1 în urma celor 9 turnee din faza secundă a campionatului se anunţă foarte interesantă. Cum SC Miercurea Ciuc a ieşit din cursă, lupta pentru un loc în finală se anunţă pasionantă. Steaua pare la ora actuală greu de învins, însă Dunărea vrea să demonstreze că se află în progres. Iubitorii sportului cu pucul sunt aşteptaţi în week-end la patinoar.


Articole înrudite