21 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Nori negri: Campionii de la Oţelul au uitat să marcheze
Nori negri: Campionii de la Oţelul au uitat să marcheze
FC Oţelul Galaţi - CS Mioveni 0-0
stadion Oţelul, spectatori: 5000
Formaţii:
Oţelul Galaţi (antrenor Dorinel Munteanu): Grahovac - Skubic, Perendija, Costin, Sălăgeanu - Filip, Giurgiu - Antal, Ibeh (min. 46 Paraschiv; min. 75 Punosevac), Buş (min. 46 Frunză) - Pena.
CS Mioveni (antrenor Constantin Stancu): Hăisan - I. Voicu, Săndulescu, Olteanu, Baicu - Coşereanu (min. 77 Enache), Mărgăritescu, V. Gheorghe, Neaga - Dică (min. 14 M. Dina) - Tănasă
cartonaşe galbene: V. Gheorghe (min. 42), Hăisan (min. 49), Neaga (min. 66), Baicu (min. 82)
Arbitru: Andrei Chivulete (Bucureşti)
Asistenţi: Adrian Ghinguleac (Bucureşti) şi Adrian Popescu (Craiova)
De ce ne-a fost frică n-am scăpat. După ce campioana en-titre a României a fost invincibilă pe teren propriu mai bine de un şi jumătate, situaţia s-a schimbat cu 360 de grade. Oţelarii au mari probleme în actualul sezon cu formaţiile nou promovate. Aşa au stat lucrurile şi la ultimul meci cu Mioveniul pe care roş-alb-albaştrii l-au controlat de la un capăt la altul, dar dominarea lor a fost sterilă iar norocul i-a părăsit de data aceasta. Prima repriză a fost una plictisitoare, cu oaspeţii preocupaţi să se aglomereze în jumătatea proprie şi cu ai noştrii neputincioşi să găsească drumul spre poartă. O fază importantă s-a consumat în min. 42 când V. Gheorghe a avut o intervenţie urâtă cu talpa la Pena, pentru care a primit doar galben de la centralul Andrei Chivulete, chemat la DNA între timp ca martor în scandalul iscat la CCA, care zguduie fotbalul românesc în aceste zile. Băieţii lui Dorinel Munteanu au mărit ritmul după pauză dar din păcate au păcătuit la finalizare. Cele mai mari ocazii le-au avut: Pena (min. 57), după centrarea lui Antal, Paraschiv (min. 74) sau Punosevac (min. 76), fază la care Hăisan a salvat în extremis cu preţul unui corner.
Declaraţie:
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul Galaţi: „Este foarte puţin acest 0-0, am dominat jocul, dar nu am marcat. Din păcate, nu reuşim să câştigăm acasă. Nu a contat ce s-a întâmplat în această săptămână. Toţi îl susţinem pe domnul Marius Stan, e normal că suporterii i-au scandat numele. Era importantă o victorie astăzi, vom vedea dacă jucătorii au păstrat golurile pentru meciul cu Benfica.


Articole înrudite