23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport vrea să evite retrogradarea
Metalosport vrea să evite retrogradarea

Metalosport nu a avut un tur de campionat reuşit. Tocmai de aceea conducerea clubului a hotărât să facă modificări atât în lotul de jucători, cât şi în staff. Antrenor principal a fost numit Mihai Ciobanu, care va fi secondat de Dumitru Horovei. Vlad Pavel este director sportiv, iar Lori Magearu este organizator de competiţii. Antrenor cu portarii este Gigi Cucu.
Dorin Butunoiu - preşedintele Metalosport, ne-a declarat: „În decembrie am tras linie şi am hotărât să schimbăm atât lotul, cât şi staff-ul. Am adus numai profesionişti, în frunte cu Mihai Ciobanu. Nu am renunţat la toţi membrii staff-ului. De exemplu, Vlad Pavel a fost numit director sportiv. Obiectivul pentru returul acestui campionat este evitarea retrogradării, pentru ca din vară să încercăm să urcăm atât în evoluţii, cât şi clasament. La finalul lui 2015 vrem să ne clasăm între primele 4 formaţii din serie. Dacă vom fi sprijiniţi şi de administraţia locală, vom putea să aspirăm chiar şi la promovarea în liga a 2-a."
La rândul său, Mihai Ciobanu, antrenorul Metalosport, a declarat: „Sunt fericit că m-am întors în Galaţi după ce am activat la echipe bune şi mai puţin bune din alte oraşe. Ştiu că îmi va fi mai greu acasă, pentru că se ştie că nimeni nu este profet în ţara lui. Principala mea grijă a fost să aleg jucătorii pe care să ne bazăm în retur. Avem nevoie în primul rând de jucători de caracter şi nu de pseudofotbalişti cu aere de vedete. M-am înhămat la o muncă grea, dar sunt convins că voi putea duce corabia la liman. Avem o echipă de conducere excelentă şi vom reuşi să revitalizăm echipa."
La reunirea de luni, 19 ianuarie, vor fi prezenţi 20 de jucători. Conducerea clubului nu a realizat încă nici un transfer, însă preşedintele Dorin Butunoiu a promis că lotul va fi complet până pe data de 10 februarie.


Articole înrudite