23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport respiră greu
Metalosport respiră greu

Metalosport începuse foarte bine campionatul. Echipa gălăţeană a câştigat partida din prima etapă cu Callatis Mangalia şi spera la rezultate bune în continuare. A urmat partida de la Popeşti Leordeni, în care gălăţenii au fost dezavantajaţi clar de arbitrul partidei. De atunci nimic nu a mai mers bine pentru formaţia lui Vlad Pavel. Metalosport a fost învinsă categoric, 0-4 acasă de Juventus Colentina într-un meci în care echipa gălăţeană a ratat mult.
A venit şi partida desfăşurată vineri la Bucureşti împotriva lui Metaloglobus, gălăţenii au dominat prima repriză, au ratat şi câteva ocazii de a marca, dintre care cea mai mare a fost a lui Tache. Gazdele au marcat imediat după pauza şi de acolo Metalosport nu a mai jucat absolut nimic şi a fost învinsă cu 1-0.
Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport, a declarat: „Meciul cu Metaloglobus a avut două părţi distincte. Prima repriză a fost a noastră, în timp ce partea secundă a aparţinut gazdelor. Diferenţa pe tabelă a făcut-o faptul că Metaloglobus a marcat la o fază fixă, în timp ce noi am ratat prin Bogdan Tache şi din poziţie de 1-1 cu portarul advers. Jucătorii noştri au fost de nerecunoscut în repriza secundă a meciului. Pase greşite, lipsă de agresivitate, şuturi aiurea, toate aceste lucruri au fost în repertoriul jucătorilor noştri în partea secundă. Avem mare nevoie de un atacant şi chiar dacă nu avem bani eu voi face tot posibilul să-l găsesc şi să-l aduc la echipă. Voi merge la meciurile din liga a 4-a şi voi încerca să găsesc un jucător marcator care să ne ajute. Meciul cu Dunărea Călăraşi devine foarte important pentru noi. Este păcat că am pierdut la Popeşti Leordeni şi cu Metaloglobus, echipe care se vor lupta cu noi pentru evitarea retrogradării. Dacă vom pierde meciul de sâmbătă cu Dunărea Călăraşi voi lua măsuri şi îi voi amenda pe jucători. Nu mai putem continua pe această linie".
Metalosport va avea o misiune aproape imposibilă în faţa Dunării Călăraşi, principala candidată la promovare din această serie. Echipa călărăşeană a mai jucat la Galaţi în urmă cu două săptămâni când a învins cu 3-0 Oţelul 2. Chiar dacă Dunărea porneşte cu prima şansă, Metalosport poate realiza surpriza. Totul este ca elevii lui Vlad Paul să nu mai comită greşeli majore precum au făcut în ultimele partide.


Articole înrudite