23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport nu a câştigat nici cu ultima clasată
Metalosport nu a câştigat nici cu ultima clasată

Metalosport şi-a dorit foarte mult să câştige pe terenul ultimei clasate,Viitorul Domneşti. Lanterna seriei a început însă bine şi a deschis scorul din lovitură de la 11 metri. Oaspeţii au egalat, dar gazdele au trecut din nou în avantaj. Metalosport a egalat din penalty şi meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2. Meciul a fost umbrit de accidentarea gravă pe care a suferit-o Cosmin Blănaru de la Metalosport.
Dorin Butunoiu, preşedintele Metalosport Galaţi, a declarat: „Am obţinut un punct, dar mi-aş fi dorit să câştigăm. Viitorul Domneşti avea doar un punct înaintea întâlnirii cu noi şi acum l-a obţinut pe al doilea. Mă bucur că am reuşit să obţinem un punct, dar cred că dacă eram mai atenţi puteam să ne impunem. A fost o partidă disputată în care ambele echipe au fost bune în ofensivă, dar au prezentat carenţe mari în defensivă. Rezultatul trece pe planul doi pentru că am fost martor la o accidentare gravă. Cosmin Blănaru, jucătorul nostru care a şi marcat în acest meci, s-a accidentat grav şi a ajuns la spital. Pentru Cosmin sezonul de toamnă s-a încheiat. Sper ca el să-şi revină cât mai repede şi să se alăture lotului nostru. Vă spun sincer că în ciuda situaţiei în care ne aflăm aş fi preferat să pierdem meciul, dar Cosmin Blănaru să nu se fi accidentat. Integritatea fizică a jucătorilor se află deasupra oricărui rezultat”.
Metalosport ocupă locul 13, penultimul în serie, cu 5 puncte. Echipa gălăţeană va întâlni etapa viitoare pe teren propriu AS Tunari. Meciul se va disputa sâmbătă de la ora 14:00 pe stadionul Dunărea. Colegii lui Cosmin Blănaru sunt decişi să obţină a doua victorie în campionat şi să i-o dedice acestuia. Succesele sunt mai frumoase când sunt obţinute pentru un scop nobil. Cu siguranţă că Blănaru va mai uita de situaţia nefericită în care se află dacă Metalosport învinge AS Tunari.


Articole înrudite