23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Metalosport a marcat 5 goluri, dar nu a putut sa câştige
Metalosport a marcat 5 goluri, dar nu a putut sa câştige

Partida dintre FC Snagov şi Metalosport poate fi trecută în cartea recordurilor. A fost un meci cu garda jos, în care s-au marcat 10 goluri. Metalosport a condus cu 1-0, gazdele au intrat în avantaj de 2 goluri la pauză, 3-1, Metalosport a marcat de 4 ori consecutiv, dar gazdele au egalat pe final şi meciul s-a încheiat cu un uluitor 5-5.
Dorin Butunoiu - preşedintele Metalosport, a declarat: „A fost un meci interzis cardiacilor. Am fost conduşi cu 3-1 după prima repriză şi am făcut apoi o primă parte a reprizei secunde senzaţionale. Din păcate, pe final am fost egalaţi şi am scăpat printre degete un succes de care aveam mare nevoie. Nu sunt supărat pe băieţi, ba dimpotrivă. Se pare că ei şi-au revizuit atitudinea după ce au văzut ce am declarat în emisiunea «Matinalul de Seară» de la Etv Galaţi-Brăila. Jucătorii noştri au luptat extraordinar şi îmi pare nespus de rău că am irosit pe final şansa unui succes care ne era necesar precum aerul. Să nu uităm că am întâlnit o echipă care nu prea pierde pe teren propriu. Cu siguranţă că FC Snagov nu a mai primit 5 goluri pe teren propriu. Aştept ca jucătorii să aibă aceeaşi atitudine şi în partida de pe teren propriu cu Înainte Modelu şi să obţinem un succes".
Metalosport a pus capăt unei perioade de 6 etape de secetă în care nu cucerise nici măcar un punct. Chiar dacă a acumulat doar 4 puncte în campionat, formaţia gălăţeană ocupă penultimul loc în clasament. Metalosport are nevoie de o victorie în partida de sâmbătă cu Modelu pentru a reveni în clasament. Dacă îşi va rezolva problemele din defensivă, formaţia lui Vlad Pavel va putea să spere la salvarea de la retrogradare. Cu ambiţie şi puţină şansă, echipa gălăţeană poate să iasă definitiv din pasa proastă în care intrase din etapa a doua.


Articole înrudite