23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lucian Bute a terminat pregătirea din Filipine
Lucian Bute a terminat pregătirea din Filipine

Lucian Bute s-a pregătit în Filipine mai bine decât a făcut-o vreodată. Boxerul gălăţean a avut un program demn de un puşcaş marin american. Fostul campion mondial se trezea la ora 05:00 şi urma un program care l-ar fi epuizat chiar şi pe Rambo. Cel care a imaginat acest program draconic de pregătire a fost americanul Freddie Roach, noul antrenor al românului.
„Lucian a lucrat la o capacitate de 120%. El a dat tot ceea ce avea mai bun. Cu siguranţă că el şi-a depăşit limitele sau a descoperit că poate să se pregătească mai bine decât credea. Nu sunt mulţi boxeri care ar fi putut să facă ceea ce a realizat Lucian în această perioadă. A fost foarte important pentru Lucian că s-a pregătit alături de Manny Pacquiao. Manny este mai mic şi mai rapid, însă Bute compensează prin înălţime şi forţă. Fiecare are atuurile lui. Lucian Bute are o etică a muncii şi tocmai din acest motiv a putut să lucreze alături de mine. Lucian s-a pregătit fantastic de bine şi acest lucru îl va ajuta enorm în meciul viitor", a declarat Freddie Roach.
Lucian Bute şi-a încheiat pregătirea din Filipine, unde a lucrat şi cu Manny Pacquiao. Filipinezul va lupta pe 22 noiembrie cu americanul Chris Algieri, astfel că Bute se va pregăti de acum înainte separat. Lucian a ajuns de altfel în Macao, unde va rămâne timp de o săptămână. Boxerul român va zbura apoi la Los Angeles unde va sta o săptămână, după care se va deplasa la Montreal. Lucian Bute îl va întâlni pe argentinianul Roberto Bolonti într-o partidă care va conta pentru categoria semigrea.
Meciul va avea loc pe data de 6 decembrie la celebra sală Bell Center din Montreal.


Articole înrudite