23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Leo Grozavu încurajează Oţelul!
Leo Grozavu încurajează Oţelul!

FC Botoşani a părut o echipă solidă în partida cu Oţelul. Moldovenii au dominat partida şi şi-au creat mai multe ocazii de gol decât adversarii lor. Este adevărat că botosănenii au avut şi şansă la ocaziile gazdelor plus că golul marcat de Martinus poate fi considerat un autogol al lui Plopeanu. Antrenorul Botoşaniului, fostul jucător al lui Dinamo, Leo Grozavu a vorbit frumos despre Oţelul, pe care nu o vede deja retrogradată.
Leo Grozavu a declarat: „Au trecut abia 4 etape şi nu am văzut toate echipele la lucru. Oţelul nu a făcut o partidă slabă contra noastră. Chiar pot să spun că dacă gazdele ar fi fructificat ocazia uriaşă pe care au avut-o la 0-0, alta ar fi fost poate istoria acestui meci. Am avut şansa, dar acesta este fotbalul. Noi trecem printr-o perioadă bună chiar dacă astăzi ne-am impus mai greu decât am crezut iniţial. Suporterii Oţelului nu trebuie să fie dezamăgiţi pentru că echipa dumneavoastră a trecut asta vară prin multe transformări, pregătirea a început mai târziu şi era normal ca începutul să fie dificil. Eu spun că în lotul Oţelului se găsesc câţiva jucători care au o perspectivă frumoasă. Băieţii au nevoie de încurajări pentru că la bine toată lumea este alături de echipă. Lupta pentru evitarea retrogradării va fi cruntă. Dacă în alţi ani turul de campionat era ca o trecere spre retur de data aceasta aproape toate echipele au început mult mai motivate şi mult mai atente. Punctele se pierd mai uşor pentru că sunt multe egaluri, echipele îşi vând acum scump pielea. Asta nu înseamnă că nivelul valoric este foarte ridicat".
Leo Grozavu a dovedit că este un bun cunoscător al fotbalului şi un excelent diplomat. Antrenorul Botoşaniului şi-a permis să laude echipa gălăţeană în condiţiile în care formaţia pe care o conduce a câştigat. Discursul lui Grozavu a semnat cu cel al lui Marius Şumudică de după partida cu Concordia. Toată lumea câinează Oţelul numai că antrenorul Weiss şi elevii săi ar trebui să facă eforturi mai mari pentru a fi la înălţimea importanţei care li se acorda.


Articole înrudite