23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La Oţelul totul este minunat
La Oţelul totul este minunat

Otelul a avut o săptămână infernală. Elevii lui Selymes au trecut prin furcile caudine ale pregătirii fizice. Profesorul Tămăşanu i-a alergat pe jucători până la epuizare. Echipa gălăţeană avea nevoie de o astfel de perioadă pentru a putea aborda cu şanse sporite meciurile care vor urma.
Cristi Munteanu, team managerul Oţelul, ne-a declarat: „Jucătorii au avut o perioadă neplăcută. Profesorul Tămăşanu i-a supus la încercări teribile, dar aceasta este viaţa de fotbalist. Dacă vrei să ai rezultate trebuie să tragi tare, să fii pregătit fizic şi să poţi să faci faţă adversarilor. Noi am suferit cumplit la capitolul pregătire fizică. În minutul 60 terminam benzina şi ne rugam să se termine mai repede meciul. Această pauză a venit ca o mănuşă pentru noi. În ceea ce priveşte situaţia financiară, vă spun că toţi jucătorii sunt cu salariile la zi. Puteţi să-i întrebaţi şi pe ei şi să vedeţi că aşa este. Mai sunt restanţe către jucătorii vechi, dar noi nu eram la echipă când au fost purtate discuţii cu aceştia. În ceea ce priveşte obţinerea licenţei, cred că nu are rost să vorbim acum, pentru că mai sunt încă 6 luni până când va trebui să depunem dosarul. Singura persoană care va poate da detalii cu privire la acest lucru este domnul Vlad Răpişcă. El conduce acest club şi are întreaga responsabilitate. În ceea ce-l priveşte pe Avdic, lucrurile sunt clare. Antrenorul Tibor Selymes a hotărât să-l trimită la echipa a doua şi noi nu ne băgăm peste tehnicianul Oţelului. Avdic a avut un comportament neadecvat la partida cu Steaua şi va suporta consecinţele. El se va pregăti o săptămână cu echipa secundă şi apoi vom lua o hotărâre în ceea ce-l priveşte. Vestea bună este că toţi jucătorii sunt apţi de joc. Dacă Dumnezeu ne fereşte de accidentări, cred că putem face lucruri frumoase. Pentru noi campionatul începe la meciul cu Viitorul. Trebuie să ne întoarcem cu 3 puncte de la Chiajna, unde se desfăşoară partida."
Cei doi jucători faţă de care există mari restanţe salariale sunt Zaharia şi D. Popescu. Cei doi au fost convinşi să rămână la Oţelul numai după ce li s-a promis că le vor fi achitate restanţele salariale. Cum acest lucru este greu să se mai întâmple, rămâne de văzut care va fi randamentul pe care îl vor da cei doi în continuare.


Articole înrudite