23 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ivory James - Phoenix: „Mă simt bine în România”
Ivory James - Phoenix: „Mă simt bine în România”

Rep.: - Aceasta este prima ta experienţă în România?
Ivory James: - Da, este prima oară când evoluez în Europa. Am terminat colegiul în vară şi am primit oferta de a juca în România pentru Phoenix.

Rep.: - Cum ţi se pare campionatul României ?
Ivory James: - Din ce am văzut, eu cred că este o întrecere foarte echilibrată. Chiar dacă nu este chiar nivelul din campionatul colegiilor americane, cred că este o competiţie interesantă. Tocmai pentru că sunt meciuri atât de tari sunt bucuroasă că am ales să evoluez în România. Trebuie să-mi îmbunătăţesc şi eu nivelul şi să devin o jucătoare mai valoroasă.

Rep.: - Te cunoşteai cu celelalte jucătoare americane înainte de a veni în România?
Ivory James: - Nu le cunoşteam. Auzisem doar despre Chelsey că este o jucătoare de excepţie. Ea terminase acelaşi colegiu ca şi mine, dar cu un an înainte. Ne înţelegem foarte bine atât între noi, cât şi cu celelalte jucătoare. Cred că am ajuns ca încetul cu încetul să formăm o adevărată familie. Acesta este poate şi secretul evoluţiilor bune pe care le-a avut echipa în acest sezon.

Rep.: - De unde provii? Din ce stat?
Ivory James: - Eu sunt din New Jersey, de lângă New York, şi sunt învăţată cu tipul de climă din România. Nu mă sperie frigul. Îmi place Galaţiul, chiar dacă este un oraş mic. La echipă totul este alcătuit în mod profesionist şi apreciez foarte mult acest lucru. Fiecare jucătoare are ocazia să se remarce şi să ajute echipa în momentele cele mai dificile. Ştiu exact ce am de făcut şi acest lucru spune totul despre profesionalismul staff-ului.

Rep.: - Te-ai acomodat şi cu mâncarea românească?
Ivory James: - Nu este chiar atât de rea mâncarea românească. Fiecare ţară are tipul ei de mâncare şi trebuie să respectăm acest lucru. Eu sunt însă o fană a mâncării americane.

Rep.: - Ce îţi propui pentru 2015?
Ivory James: - Vreau să câştigăm cât mai multe meciuri şi să terminăm cât mai sus în clasament. Cred că putem învinge pe oricine dacă suntem concentrate 100%.


Articole înrudite